Uutiset > Yleinen > Kevään 2020 valmentajakoulutusten ilmoittautuminen aukeaa

Kevään 2020 valmentajakoulutusten ilmoittautuminen aukeaa

Ilmoittautuminen Suomen Cheerleadingliiton valmentaja- ja tuomarikoulutuksiin aukeaa maanantaina 16.12. klo 12:00 Suomisportissa.

Valmentajakoulutuksiin voi ilmoittaa osallistujia Suomisportissa. Koulutukset löytyvät listattuna Suomisportista yleisestä tapahtumakalenterista (ei seurakäyttäjän omista tapahtumista), joka löytyvät osoitteesta www.suomisport.fi/events. Ilmoittautumislinkit löytyvät myös täältä.

Koulutukset on valittu alueille vastausten perusteella, jotka saatiin jäsenseuroilta koulutustarvekyselystä syksyllä 2019. Koulutustarvetta kartoitetaan erikseen syyskaudelle 2020. Jos koulutusajankohdat ja -paikat eivät palvele tarvettanne, niin voitte olla yhteydessä koulutussuunnittelijaan: nita.rikstrom@scl.fi

Lue paikkakunnalle tilattavista ostokoulutuksista täältä.

 

KOULUTUSKALENTERI JA ILMOITTAUTUMISLINKIT LÖYDÄT SIVUSTON KOULUTUSOSIOSTA

Valmentajakoulutus