Uutiset > Yleinen > SCL:n toimistolla aloitti tammikuussa kolme uutta työntekijää

SCL:n toimistolla aloitti tammikuussa kolme uutta työntekijää

Suomen Cheerleadingliiton toimistolla aloitti kolme uutta työntekijää tammikuun alussa. Maajoukkueen joukkueenjohtajana aloitti Tiia Syrjä-Honkanen, joka on aiemmin toiminut Helsinki Athletics Cheerleaders -seuran junioritanssijoukkueen, Emotionin joukkueenjohtajana. Maajoukkueen ja Syrjä-Honkasen ensimmäisen yhteinen maajoukkueleiri meni onnistuneesti.

“Odotan innolla tulevia leirejä sekä tietysti kevään kohokohtaa eli MM-kisoja.”, Tiia sanoo.

Tammikuussa toimistolla aloitti myös kaksi työharjoittelijaa, Janna Nousiainen ja Anette Annala. Nousiainen on juuri valmistunut medianomi (AMK), joka on kevään ajan liitolla viestintäharjoittelijana. Annala opiskelee merkonomiksi Perho LiiketalousOpistossa toista vuotta ja toimii tuotantoharjoittelijana parin kuukauden ajan. Molemmat odottavat innolla, mitä kaikkea keväällä on luvassa.