Uutiset > Yleinen > Kesäleiritoiminta siirtyy alueille ja seuroille

Kesäleiritoiminta siirtyy alueille ja seuroille

Suomen Cheerleadingliitto on aiempina vuosina järjestänyt avoimen liittojohtoisen kesäleirin jäsenistönsä lapsille ja nuorille. Vuonna 2020 kesäleiriä ei  järjestetä, vaan liitto tukee jäsenseurojen omaa kesäleiritoimintaa, jolloin tavoitellaan parempaa alueellista tasa-arvoa ja seurojen aktiivisempaa toimintaa sekä alueiden yhteistyön lisäämistä.

KESÄLEIRITOIMINNASTA KIINNOSTUNEET

Jokaisella alueella järjestetään jonkinlaista kesäleiritoimintaa lajin harrastajille. Kokoamme kalenterin jäsenistömme kesäleiritapahtumista kevään 2020 aikana. Kalenterista kesäleiritoiminnasta kiinnostuneet voivat valita itselleen mieluisan ajan ja paikan osallistumiseen ja ilmoittautua suoraan seuran tapahtumaan. Tapahtumia päivitetään sivustolle huhtikuun loppuun asti sekä joka kuukauden puolivälissä ja lopussa ennen sitä.

 

JÄSENSEURAT

Jäsenseurat, onko teillä kesäleiritoimintaa tänä vuonna? Ilmoita ja mainosta kesäleiriä liiton viestintäkanavissa. Täytä oheinen kysely, jotta saamme tarvittavat tiedot markkinointia varten.

–> KYSELY SEURAN AVOIMESTA KESÄTOIMINNASTA

 

LIITON TUKI KESÄLEIRITOIMINNALLE

Jos alueellanne on kiinnostusta kahden tai useamman seuran yhteistyössä järjestämästä kesäleiritoiminnasta, olkaa yhteydessä liiton koulutussuunnittelijaan. Jaamme tietoa, materiaalia ja kokemuksia onnistuneen leirin järjestämisestä seurojen yhteistyöleirejä suunniteltaessa –>  nita.rikstrom@scl.fi