Uutiset > Yleinen > Sekamaajoukkueen toiminta polkaistiin käyntiin viikonloppuna

Sekamaajoukkueen toiminta polkaistiin käyntiin viikonloppuna

Liittojohtoisen sekamaajoukkueen toiminta polkaistiin käyntiin viime viikonloppuna kick offissa Konalassa. Leirille osallistui 50 urheilijaa useista eri seuroista, ja osallistujia oli mukana Seinäjoelta ja Tampereelta asti. Tunnelma leirillä oli innostunut, ja sekä urheilijat että valmentajat odottavat innolla tulevaa.

”Tavoite on luoda pohja maajoukkueelle, ja tuoda sekamaajoukkueen tekemistä uudelle tasolle”, sekamaajoukkueen päävalmentaja Mija Schrey kertoo.

 

Haluaisitko mukaan vuoden 2021 MM-kilpailuihin?

Jos et päässyt kick off tilaisuuteen, voit edelleen hakea sekamaajoukkueen seuraaville leireille. Seuraavat leiripäivät ovat lauantaina 7.3. ja 23.5. Helsingissä. Sekamaajoukkueen toiminta ulottuu yli seurarajojen, ja tervetulleita mukaan ovat vuonna 2005 tai aiemmin syntyneet urheilijat ympäri Suomea.

 

Miten ilmoittaudun tilaisuuteen?

Ilmoittautuminen toiseen leiripäivään viimeistään pe 21.2.2020 mennessä. Leirille osallistuminen ei ole vaatimus maajoukkueeseen pääsemiselle.

 

Ilmoittautumislomakkeeseen tulee lisätä 2-4 videota:

-Paikaltaan akro kilpailualustalla

-Juokseva akro kilpailualustalla

-Stunttivideo – mielellään paristunttina, mutta jos ei ole mahdollisuutta, myös tukijalla käy.

Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 21.2.2020. Uusille ilmoittautuneille ja kick offissa mukana olleille urheilijoille lähetetään leiri-info noin viikko ennen leiriä.

 

Lämpimästi tervetuloa kehittämään suomalaista sekajoukkuetoimintaa, ja tekemään sekamaajoukkueesta meidän kaikkien maajoukkueen!

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja ja tiedustelut:

Lajikoordinaattori Jani Järveliniltä

jani.jarvelin@scl.fi

puh. 050 501 7159