Uutiset > Yleinen > Maaliskuun aluetapaamisten aiheena on viestintä – ilmoittaudu mukaan!

Maaliskuun aluetapaamisten aiheena on viestintä – ilmoittaudu mukaan!

Maaliskuussa Suomen Cheerleadingliitto järjestää aluetapaamiskiertueen, jonka aiheena on viestintä. Aluetapaamisilla esitellään SCL:n uusi viestintästrategia, ja paneudutaan alueellisiin viestintäaiheisiin. Suomen Cheerleadingliiton järjestösihteeri Emma Catani ja viestintäharjoittelija Janna Nousiainen ovat tapaamisissa kertomassa liiton toiveista ja tavoitteista viestinnän suhteen, sekä antamassa apuja ja vinkkejä hyvään viestintään.

Aluetapaamiset järjestetään viikolla 13 ja jokaiselle alueelle järjestetään yksi tapaaminen. Tapaamisiin tulee ilmoittautua etukäteen alta löytyvällä lomakkeella.

 

24.3. Ti: Lounainen alue, Turku klo 18-20

25.3. Ke: Eteläinen alue, Helsinki klo 18-20

26.3  To: Pohjoinen alue, Oulu klo 18-20

28.3. La: Itäinen alue, Lappeenranta klo 13-15

29.3. Su: Pirkanmaa-Häme, Lahti klo 13-15

 

Tapaamisten koulutuksellinen osuus suunnitellaan sen perusteella, mitä asioita seuroilla nousee ilmoittautumisten yhteydessä esille. Tapaamisissa pyritään auttamaan alueen seuroja juuri niiden tarvitsemalla tavalla.

 

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä, ilmoittautumiset 10.3. mennessä.