Uutiset > Yleinen > Haku SCL:n viestintätyöryhmään on auki

Haku SCL:n viestintätyöryhmään on auki

Oletko kokenut tekstin tuottaja? Haluaisitko jakaa tarinoita cheerleadingista ja tehdä lajia tunnetuksi suurelle yleisölle?

 

Suomen Cheerleadingliitto kokoaa viestintätyöryhmää, johon etsitään viestinnän osaajia ympäri Suomea. Jos sinua kiinnostaa tiedotteiden kirjoittaminen, sosiaalisen median päivittäminen tai esimerkiksi artikkeleiden tekeminen kiinnostavista cheerleadingiin liittyvistä ilmiöistä ja aiheista, voi viestintätyöryhmä olla sinua varten!

Viestintätyöryhmän jäsenenä autat liittoa tiedottamaan kilpailuista kirjoittamalla tiedotteita liitolle sekä medialle, päivittämällä liiton sosiaalista mediaa tapahtumien aikana ja toimitat pyydettäessä materiaalia liiton viestintää varten. Viestintätyöryhmässä pääset myös itse ideoimaan ja toteuttamaan liiton viestintää oman osaamisalueesi mukaan. Autat liittoa oman alueesi tiedottamisessa ja tiedotat myös liittoa oman alueesi tapahtumista. Työryhmän tehtäviin kuuluu myös viestintästrategian jalkauttaminen sekä cheerleadingin eri puolien raottaminen suurelle yleisölle yhteistyössä liiton toimiston, aluevastaavien ja seurojen kanssa.

 

Hakeaksesi sinun ei tarvitse olla aktiivinen urheilija tai seuratoimija, eikä sinun tarvitse kuulua mihinkään seuraan. Kokemus lajista ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi.

 

Jos kiinnostuit viestintätyöryhmästä, täytäthän hakemuslomakkeen ja kerrot meille itsestäsi!

Täytä hakemus