Uutiset > Uutiset > Lisää suomalaisosaajia ECU:n toimielimiin

Lisää suomalaisosaajia ECU:n toimielimiin

Euroopan cheerleadingliitto ECU on nimittänyt uusia jäseniä komiteoihinsa. ECU järjesti komiteoiden täydennyshaun vuoden 2019 lopussa ja myös SCL valiokunnista haettiin komiteoihin innokkaasti mukaan. Suomalaisjäseniä on nyt ECU:n alaisissa komiteoissa yhteensä 8 ja kahta komiteaa johtaa suomalainen. Onnittelut kaikille ECU komiteoihin valituille!

ECU:lla on viisi komiteaa, joissa toimii nyt yhteensä 47 ihmistä 18 eri jäsenorganisaatiosta. Suomalaisia toimii kaikissa komiteoissa.

Tuomarikomitean johtoon valittiin Suomesta aikaisemmin komitean jäsenenä toiminut Anne Achtè ja komiteaan valittiin uutena jäsenenä Hinni Ollila. Molemmat toimivat myös SCL tuomarivaliokunnassa. ECU sääntökomiteaan valittiin Suomessakin sääntötoimikunnassa aktiivisesti toimiva Eeva Ventilä.

Eniten suomalaisia valittiin ECU:n valmentajien ja urheilijoiden komiteaan, jossa toimii yhteensä kolme suomalaista, jo entuudestaan Sirpa Kaukonen sekä nyt uusina Kiia Kontturi ja SCL:n hallituksessakin toimiva Ina Tiittula.

ECU:n alaisena toimii kaksi kilpailuihin keskittyvää komiteaa. EM-kilpailuiden kehittämiseen erikoistuneen mestaruuskomitean puheenjohtajana jatkaa SCL hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo. ECL-liiga kilpailuihin keskittyvään komiteaan valittiin Anna Ravantti, joka toimii myös SCL kilpailuvaliokunnassa.

Tänä vuonna toimintansa aloittaa myös SCL:n kansainvälinenverkosto, joka kokoaa yhteen nämä toimijat tavoitteenaan tehostaa entisestään liiton kansainvälistä vaikuttamistyötä ja vaihtaa tietoja eri komiteoiden käsittelemistä asioista. SCL:n kansainvälisenverkoston puheenjohtajana toimii hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo ja verkosto kokoontuu ensimmäisen kerran maaliskuussa.

Lisätietoa ECU komiteoista.