Uutiset > Uutiset > SCL lanseeraa Cheerkeskiviikkoklubin tukemaan seuroja poikkeustilanteessa

SCL lanseeraa Cheerkeskiviikkoklubin tukemaan seuroja poikkeustilanteessa

Poikkeusolosuhteiden takia harrastaminen ja seuratoiminta on uusien haasteiden edessä. Tilanne on kaikille uusi, ja moni miettii, miten tällaisessa poikkeustilanteessa tulisi toimia. Suomen Cheerleadingliitto haluaa tukea jäsenseuroja ja seuratoimijoita, ja auttaa mahdollisimman paljon haastavan tilanteen kohtaamisessa. Tämän takia lanseeraamme keskiviikosta 1.4. lähtien Cheerkeskiviikkoklubin eli CKK:n.

Pidämme keskiviikkoisin klo 16-18 Teamsissa Cheerkeskiviikkolubeja vaihtelevin teemoin. CKK:n tarkoituksena on vuoroviikoin kokoontua seurojen hallinnon ja valmennushenkilöstön kanssa jakamaan ajatuksia ja antamaan vertaistukea toisillemme. Klubien teema tulee vaihtelemaan sen mukaan, missä ja millaista apua seuratoimijat kaipaavat. Ensimmäinen CKK pidetään 1.4. klo 16-18 ja se on tarkoitettu seurojen johdolle.

Jäsenistölle lähetetään sähköpostitse kutsut ja lisätietoa liittyen Cheerkeskiviikkoklubiin lähipäivinä.