Uutiset > Yleinen > Yhtenäisellä tyylillä maailman huipulla

Yhtenäisellä tyylillä maailman huipulla

Naisten cheermaajoukkueen valmennustiimi kutsuu lajin valmentajia yhteiseen linjauskeskusteluun su 17.5.

Kutsu on avoin kaikille Suomen naisten cheerin SM-tason seurajoukkueiden valmentajille, joilla on maajoukkueurheilijoita, on ollut maajoukkueurheilijoita tai jotka tavoittelevat tasoa, jolta voi nousta maajoukkueeseen.

Tarkoitus on keskustella yhdessä naisten cheerleadingin linjauksista. Tavoitteena on muodostaa yhteinen näkemys lajimme tyyliseikoista, jotta maajoukkueurheilijoiden olisi helpompi yhdistää seura- ja maajoukkueessa urheilu. Keskustelemme yhdessä su 17.5. klo 12-14 Zoomin välityksellä. Linkki ja id on lähetetään seuroihin jäsenkirjeen yhteydessä sekä julkaistaan valmentajien verkostoryhmässä.