Uutiset > Yleinen > Syksyn 2020 kilpailuissa kruunataan juhlavuoden mestarit!

Syksyn 2020 kilpailuissa kruunataan juhlavuoden mestarit!

Koronaviruspandemian johdosta uudistettu syksyn kilpailukalenteri on nyt julkaistu. SCL järjestää liittojohtoisesti ja yhteistyössä seurojen kanssa syksyllä 2020 yhteensä neljä kilpailutapahtumaa. Tapahtumia järjestetään neljällä eri alueella.

Syksyllä 2020 Suomen Cheerleadingliitto täyttää 25 vuotta, ja joukkueille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus kilpailla juhlavuoden mestaruudesta. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa lajin historiaa yhdessä kuin tapahtumat, jotka kokoavat cheerperheen vaikean vuoden päätteeksi yhteen! SCL:n 25-vuotisjuhlavuoden mestarit kruunataan liiton järjestämissä Glory-kilpailuissa marraskuussa Vantaalla ja joulukuussa Hämeenlinnassa. Juhlavuoden mestaruustitteli jaetaan kaikissa kilpailtavissa sarjoissa. Juhlavuoden mestaruuksien lisäksi syksyllä kilpaillaan kaksissa aluekilpailuissa Turussa ja Seinäjoella.

Kilpailuiden tarkemmat ajankohdat ja sarjajaot löytyvät oheisesta tiedostosta: Kilpailut ja sarjajaot 2020 syksy.