Uutiset > Tiedotteet > SCL tiedottaa: hallituksen kokous 16/2020

SCL tiedottaa: hallituksen kokous 16/2020

Suomen Cheerleadingliiton hallitus kokoontui syyskauden ensimmäiseen kokoukseensa 12. elokuuta.

Kokouksessa käsiteltiin mm. ajankohtaista tilannetta koronaviruspandemiaan liittyen sekä käytiin keskustelua Olympiakomitean uuden hallituksen ja puheenjohtajan valinnasta. Olympiakomitean kevätkokouksen nimittämä ehdollepanotoimikunta on pyytänyt jäsenjärjestöjen kannanottoa asiaan elokuun aikana. Lisäksi SCL hallitus hyväksyi kokouksessaan Saarijärven Naisvoimistelijat muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen SCL:n jäseneksi. Lisäksi otettiin tiedoksi jäsenseura Twin Rivers Cheerleadingin eroilmoitus.

Hallitus keskusteli laajasti ajankohtaisesta tilanteesta koronaviruspandemiaan liittyen ja seuraa tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia asiaan liittyen. SCL toivoo seurojen palaavan harjoitteluun vastuullisesti ja tulee antamaan seuroille päivitetyt suositukset syksyn harjoitteluun liittyen ensi viikon aikana.

Hallitus kokoontuu seuraavaan kokoukseensa 5.9. hallituksen ja valiokuntien yhteisen strategiapäivän yhteydessä.

Lisätietoja: SCL hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo, riikka.taivassalo@scl.fi