Uutiset > Uutiset > SCL tiedottaa: Hallituksen kokoustiedote 18/2020 ja 19/2020

SCL tiedottaa: Hallituksen kokoustiedote 18/2020 ja 19/2020

Suomen Cheerleadingliiton hallitus kokoontui keskiviikkona 7. lokakuuta vuoden 19. kokoukseensa. Kokouksessa hallitus hyväksyi vuoden 2020 toimintasuunnitelman ja talousarvion esitettäväksi syyskokoukselle. Toimintasuunnitelmaa ja talousarviota käsiteltiin lisäksi jo hallituksen edellisessä 18. kokouksessa, joka pidettiin 16. syyskuuta.

Lokakuun kokouksessa käsiteltiin syyskokousmateriaalien lisäksi kuluvan vuoden taloustilannetta, ajankohtaisia asioita, kevään kilpailuja ja valmistautumista Olympiakomitean lajiriiheen. Lisäksi Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta SaVoLi ry hyväksyttiin liiton jäseneksi.

Hallitus keskusteli ajankohtaisesta koronavirustilanteesta ja päätti kevään kilpailujen osalta, että ainakin helmikuun loppuun asti kilpailut järjestetään satelliittikilpailuina. Liitto tuottaa loppuvuoden aikana satelliittikilpailujen järjestämistä varten ohjeet, joita seurat voivat hyödyntää valmisteluissa.

Lisäksi hallitus keskusteli pohjoismaiden yhteisvalmistelussa olevasta yhteydenotosta ICU:hun. Suomen tavoitteena on tuoda kansainväliseen keskusteluun yhdessä muiden Pohjoismaiden kanssa erilaisia vaihtoehtoja ensi vuoden kansainvälisten kilpailujen järjestämiseksi, mikäli kilpailuja ei suunnitelmien mukaan pystytä järjestämään. Lisäksi tavoitteena on peräänkuuluttaa kansainväliseltä lajiliitolta päätöksiä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta jäsenmaat ehtivät varautua.

Hallitus kuuli lisäksi lajikoordinaattorin katsauksen valmistautumisesta Olympiakomitean lajiriiheen. Riihen tavoitteena on esitellä lajia OK:n huippu-urheiluyksikölle sekä vastaanottaa heiltä palautetta huippu-urheilun rakenteiden kehittämiseksi. Lajiriiheen osallistuminen on osa prosessia, jonka tavoitteena pitkällä aikavälillä on päästä Olympiakomitean huippu-urheilun tukien piiriin.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran 21. lokakuuta.

Lisätietoja: Hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo, riikka.taivassalo@scl.fi