Uutiset > Yleinen > Suomen Cheerleadingliitto hakee täydennystä naisten cheermaajoukkueen valmentajatiimiin

Suomen Cheerleadingliitto hakee täydennystä naisten cheermaajoukkueen valmentajatiimiin

Haluatko päästä kansainvälisen cheerleadingin näköalapaikalle? Haluatko olla mukana luotsaamassa suomalaista cheerleadingia kohti uusia kultamitaleja?

SCL hakee valmentajia kauden 2022 naisten cheermaajoukkueen ja maajoukkuetoimintaan valmistavan toiminnan valmentajatiimiin. Valmentajat valitaan kesäkuussa 2021 ja he osallistuvat kauden 2021 aikana maajoukkueen toimintaan erikseen sovittavalla tavalla. Varsinainen maajoukkuekausi alkaa elokuussa 2021 maajoukkueen valinnalla ja valintatilaisuuden valmisteluilla. Ellei tilanne muutu olennaisesti, MM-kisat järjestetään huhtikuussa 2022 Yhdysvalloissa, Orlandossa. Kisamatka kestää noin 10 vuorokautta.

Valmennustiimiin jäseniksi valittavilta edellytämme mahdollisuutta osallistua maajoukkueen valintatilaisuuteen sekä kaikille leireille, muihin valmennussopimuksessa sovittaviin tapahtumiin sekä joustavuutta valmentajien kesken aikataulutettaviin palavereihin pääasiassa arki-iltaisin tai viikonloppuisin. Odotamme innokkuutta projektia ja sen kehittämistä kohtaan sekä pitkäjänteisyyttä. Valmennustavan tulisi olla urheilijalähtöinen ja energinen. Eduiksi lasketaan lisäksi innovatiivisuus sekä kokemus menestyneen level 6-tason naisten joukkueen valmennuksesta.

Maajoukkuevalmentajilta odotetaan aktiivista vuorovaikutusta eri sidosryhmien kanssa kuten urheilijoiden seurojen, seuravalmentajien, urheilijoiden vanhempien sekä liiton eri toimijoiden kanssa. Hyvät sosiaaliset taidot luetaan valmentajalle eduksi.

Maajoukkueiden suomalainen valmennustiimi:

– Vastaa koreografian teknisten elementtien suunnittelusta, harjoituttamisesta ja sijoittelusta ohjelmaan yhdessä joukkueelle käytössä olevan kv-lajitaitovalmentajan kanssa
– Suunnittelee leiri-, tekniikka- ja urheilijoiden omatoimiharjoittelun
– Tukee urheilijoita heidän omalla kehityspolullaan
– Vastaa leirien toteuttamisesta
– Vastaa lopullisen kilpailukokoonpanon valinnoista
– Vastaa MM-kilpailumatkan sisällöllisestä suunnittelusta, aikataulutuksesta sekä kilpailumatkan läpiviemisestä.
– On vastuussa MM-kilpailumatkalla mukana olevista alaikäisistä urheilijoista.

Maajoukkueen valmentajille maksetaan erikseen määriteltävä palkkio sekä korvataan matkakulut ja majoitukset leiri- ja kilpailumatkoilta.

Hakijoiden joukosta voidaan myöhemmin rekrytoida valmentajia liiton maajoukkueringin ja haastajajoukkueen valmennustiimiin. Kannustamme lämpimästi jättämään hakemuksen, jos olet kiinnostunut myös tästä toiminnasta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sunnuntaihin 30.5.2021 mennessä osoitteeseen anni.vesa@scl.fi. Laita viestin aiheeksi SCL maajoukkuevalmentaja. Hakemusaineiston maksimipituus on kaksi liuskaa. Mikäli olet kiinnostunut ainoastaan varsinaisen maajoukkueen valmennustiimistä tai vaihtoehtoisesti ainoastaan maajoukkueringin tai haastajajoukkueen valmennustiimistä, tuothan tämän ilmi hakemuksessasi.