Uutiset > Koulutukset > Cheerleading lajien kärkisijoilla vastuullinen valmentaja -verkkokurssin suorittaneissa

Cheerleading lajien kärkisijoilla vastuullinen valmentaja -verkkokurssin suorittaneissa

Haastoimme joulukuun alussa jäsenseurojemme toimijat käymään Olympiakomitean verkkokurssin loppuvuonna ja vastaanotto oli positiivisen ällistyttävä, lähes 350 suoritusta!

Cheerleading on lajina kärkikahinoissa verkkokurssin määrällisten suoritusten osalta ja voidaankin todeta, että lajissa välitetään vastuullisuusteemoista ja halutaan innokkaasti osallistua tarjolla olevan tiedon ja työkalujen käyttöön koskien valmennusosaamista ja vastuullisuutta.

Jatkossa tämä Olympiakomitean tarjoama kurssi kuuluu osaksi tähtiseuraprosessia ja liiton valmentajanpolkua, eli suorittaneiden lukumäärä tulee vielä nousemaan.

Olympiakomitean Vastuullinen valmentaja -verkkokurssin tavoitteena on edistää parempaa valmennusta ja turvallista toimintaympäristöä. Verkkokurssi lisää urheilutoimijoiden yhteistä tietoisuutta ja ymmärrystä vastuullisesta valmentamisesta sekä fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti turvallisen toimintaympäristön edistämisestä. Kurssin voivat suorittaa palkatut ja vapaaehtoiset valmentajat ja ohjaajat, mutta myös muut liikunnan ja urheilun parissa toimivat tahot.