Uutiset > Yleinen > Kysely Vierumäen yläkoululeirityksen tarpeesta kaudelle 2022-2023

Kysely Vierumäen yläkoululeirityksen tarpeesta kaudelle 2022-2023

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa tarpeita Vierumäen cheerleadingin yläkoululeiritykselle lukuvuodelle 2022-2023 ja osallistaa kohderyhmän toimijoita leirityksen suunnitteluun.

Kysely on suunnattu leiritykseen tänä vuonna hakukelpoisille 2007-2009 syntyneille urheilijoille, heidän huoltajilleen sekä valmentajille ja seuratoimijoille.

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympia-komitean urheiluakatemiaohjelmaa, joka on suunnattu 7–9-luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille. Yläkoululeiritys toteutetaan leiritysjakso-kokonaisuutena, jossa urheilija on pääsääntöisesti Vierumäellä leirillä su-to jakson 4 leirillä lukuvuoden aikana.
Yläkoululeiritysten painopisteinä ovat koulu ja opiskelu, elämäntaidot sekä urheilullinen kehittyminen. Leirityksellä nuori siis pääsee kehittämään itseään intensiivisessä lajivalmennuksessa, oppimaan urheilijan elämänhallintaan liittyviä taitoja sekä opiskelemaan kouluaineita. Leirille osallistumisen ehdoton edellytys onkin opiskelujen mallikas hoitaminen.

Leiritys on osana juniori-ikäisen cheerleaderin ja cheertanssijan urheilijan polkua ja sitä toteutetaan tiiviissä yhteistyössä lajiliiton kanssa. Leiritys on suunnattu urheilu-urasta haaveileville tavoitteellisesti urheileville tytöille ja pojille.

Cheerleadingin yläkoululeiritys on suunnattu vuonna 2007–2009 syntyneille tasoilla 3–5 kilpaileville urheilijoille. Cheertanssin yläkoululeiritykseen voi hakea mukaan kaikki vuonna 2007–2009 syntyneet cheertanssia harrastavat urheilijat.

Kyselyyn vastaaminen kestää n. 5-10 min ja kyselystä saatavia vastauksia käytetään tukena leirityksen suunnittelussa. Kysely auki 23.1. asti.

 

-> https://link.webropolsurveys.com/S/669B27CFF2309156