Uutiset > Yleinen > Hae mukaan SCL:n viestintätyöryhmään!

Hae mukaan SCL:n viestintätyöryhmään!

Oletko kokenut tekstin tuottaja tai tykkäätkö kuvata ja editoida videoita? Osaatko tehdä innostavaa ja koukuttavaa somesisältöä? Haluaisitko jakaa tarinoita cheerleadingista ja tehdä lajia tunnetuksi suurelle yleisölle?

Suomen Cheerleadingliitto etsii täydennystä viestintätyöryhmäänsä! Jos sinua kiinnostaa artikkeleiden kirjoittaminen cheerleadingiin liittyvistä (paikallisista) ilmiöistä ja aiheista, videoiden kuvaaminen ja editointi tai sisällöntuotanto eri sosiaalisen median kanavissa, voi viestintätyöryhmä olla sinua varten!

Viestintätyöryhmän jäsenenä pääset itse ideoimaan ja toteuttamaan liiton viestintää oman osaamisalueesi ja toiveidesi mukaan. Syyskuun loppuun asti jatkuva Innostu Cheeristä -hanke tarjoaa erityisen mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa jotain todella innostavaa ja vaikuttavaa sisältöä.

Viestintätyöryhmällä on vuodessa noin 10 etäyhteyksien välityksellä järjestettävää lyhyttä kokousta, joista maksetaan palkkio. Työskentely tapahtuu pääosin itsenäisesti ja joustavasti omien aikataulujen puitteissa, mutta sinulla on aina muun ryhmän tuki saatavilla. Viestintätyöryhmää luotsaa liittohallituksen jäsen Maiju Hautamäki, ja ryhmä työskentelee tiiviissä yhteistyössä liiton viestintäkoordinaattorin kanssa.

Hakeaksesi sinun ei tarvitse olla aktiivinen urheilija tai seuratoimija, eikä sinun tarvitse kuulua mihinkään seuraan. Kokemus lajista ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi.

Kerro itsestäsi, viestinnän osaamisestasi ja mielenkiinnonkohteistasi hakulomakkeella. 

Hae mukaan 18.3.  mennessä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä viestintätyöryhmän toimintaan tai täydennyshakuun liittyen, olethan yhteydessä Maijuun: maiju.hautamaki@scl.fi.