Uutiset > Yleinen > STAGE-tapahtumaan ennätysmäärä osallistujia!

STAGE-tapahtumaan ennätysmäärä osallistujia!

Active Cheer STAGE -tapahtuma on cheerleadingin harrasteurheilijoille suunnattu näytöstapahtuma, jossa stagella pääsevät loistamaan joukkueet ja ryhmät, jotka haluavat esiintymiskokemusta ilman kilpailuasetelmaa. Tapahtumassa ei ole ikärajaa ja eri-ikäiset voivat esiintyä samana joukkueena. 

Kevään 2022 STAGE-tapahtumaan osallistuu ennätysmäärä joukkueita ja ryhmiä – yhteensä 18 joukkuetta ja yli 350 harrastajaa!  Kevään STAGE-tapahtuma järjestetään lauantaina 2.4. Energia Areenalla Vantaalla. Tapahtuman järjestää Funky Teamin seurayhteisö. 


Funky Team Vantaa Indigo Monkeys kevään 2019 STAGE-tapahtumassa. 

Cheerleadingliiton valmennusosaamisen kehittäjä Nita Rikström kehitti STAGE-konseptin vuonna 2018. Edellisen kerran STAGE järjestettiin keväällä 2020 ja silloin osallistuvia joukkueita oli kolme. 

Rikström iloitsee STAGE-tapahtuman kasvaneesta suosiosta.  

”Korona-ajan jälkeen joukkueet haluavat tapahtumia ja STAGE-konsepti sallii joustavuuden ja matalankynnyksen osallistumisen. Jäsenseurat ovat saaneet mukaan uusia aloittajia ja STAGE on loistava tapa mahdollistaa heille upea elämys lajitapahtuman parissa”. 

STAGE-tapahtumassa ryhmä pääsee nauttimaan esiintymisestä ilman kilpailullisia tavoitteita. Tapahtuma tarjoaa turvallisen ilmapiirin esiintymiseen ja uuden oppimiseen. Jokainen ryhmä saa esityksestään kirjallisen palautteen ja mitalit päivän päätteeksi.  


Stage-tapahtumassa fiilis on aina katossa! Kuva kevään 2019 tapahtumasta.

Cheerleadingliitto tarjoaa valmentajille valmiin koreografian, johon on valittu tarkoin monipuolisia laji- ja liikuntaliikkeitä. Tämän vuoden STAGE-ohjelman koreografian suunnitteli koreografi Savanna Ylinen. Joukkue voi halutessaan esiintyä myös omalla koreografiallaan. 

”STAGE-tapahtumaan osallistuminen on tehty seuroille ja valmentajille helpoksi. STAGE ei poissulje ketään iän, joukkueen jäsenien lukumäärän tai kokemuksen perusteella, joten kaikki pääsevät lavalle ja konsepti on kiireisellekin valmentajalle helppoa ja mukavaa”, Rikström jatkaa iloiten. 

Liput STAGE-tapahtumaan 2.4. ovat nyt myynnissä! Osta lippusi täältä

Lisätietoja: SCL valmennusosaamisen kehittäjä Nita Rikström

Kuvat: Tero Wester