Uutiset > Yleinen > Level 3 mestaruuksista kilpailtiin Rovaniemellä!

Level 3 mestaruuksista kilpailtiin Rovaniemellä!

Suomen Cheerleadingliitto järjesti Super 3 -kilpailut Rovaniemellä lauantaina 23.4.2022. Kyseessä oli kolmostasolla kilpailevien joukkueiden kansalliset mestaruuskilpailut!  Kisalavalla nähtiin päivän aikana yli 1 400 kilpailijaa ja mestaruuksia jaettiin neljässä kilpailusarjassa.

Super 3-kilpailuissa mitaleja jaettiin 10 eri seuraan ympäri Suomen! Cheer Minit level 3 -sarjaa hallitsi Uudellamaalla sijaitsevat cheerleadingseurat ja voiton nappasi Helsinki Athletics Cheerleaders -seuran Mini Elite. Joukkue voitti myös maaliskuussa järjestetyt Spirit-kilpailut.

Cheer Juniorit level 3 -sarjan voitosta käytiin todella tiukka kilpailu. Voittajaksi julistettiin Mikkelin Voimistelijoiden Rubies-joukkue! Joukkue kilpaili vielä viime vuonna level 2-sarjassa, mutta siirtyminen korkeampaan kilpailutasoon on osoittautunut onnistuneeksi päätökseksi.

Aikuisten level 3-sarjan voitti Kurikan Ryhti Cheerleaders-seuran Nightingales, joka on niittänyt menestystä level 3-sarjassa myös aikaisempina vuosina. Tanssi minit -sarjassa ylivoimaiseen voittoon ylsi oululaisen Northern Lights Cheerleading -seuran joukkue Zirkonit. Niin ikään Zirkonit on hallinnut minien tanssisarjaa viimeisten vuosien aikana!