Uutiset > Yleinen > Pro-leirityksen joukkueet valittu

Pro-leirityksen joukkueet valittu

2022 Pro-leiritykseen on valittu erillisen haun perusteella mukaan kaksi tyttöjen junioricheerjoukkuetta ja kaksi muodostelmaluistelun SM-noviisijoukkuetta. Leiritykseen valittiin TCS Smashin ja Funky Team Helsingin tyttöjen cheerin edustusjoukkueet Tigers ja Wild Sparkles.

Seurat valittujen joukkueiden tukena matkalla huipulle

Pro-leiritysvuosi tarjoaa osallistuville joukkueille tukea SM-tasolla kehittymiseen yksilö- ja joukkuetasolla sekä valmennusosaamisen, että toimihenkilötoiminnan (huoltajat, jojot jne.) jatkuvaa kehittämistä. Yhtenä valintaperusteena oli joukkueen profiilin lisäksi toimintakykyinen seura, joka pystyy tarjoamaan kehittymismahdollisuuden joukkueelle sekä junioritasolla, että myöhemmin aikuisissa.

 

Yhteistyötä yli lajirajojen ja oppia maajoukkuetason valmennukselta

Leirityksen mahdollistavat Vierumäen osaamisyhteisö ja olosuhteet yhdessä Cheerleadingliiton ja Taitoluisteluliiton kanssa. Opistolta saatava osaaminen kohdistuu fysiikkaharjoitteluun, henkiseen valmennukseen, ilmaisutaidon kehittämiseen ja ravintovalmennukseen. Lisäarvona ja muodostelmaluistelulta saatavat lajirajat ylittävä osaaminen ja ideointi sekä lajivalmentajien tuoma cheerleadingosaaminen. Lajivalmentajina leirillä toimivat naisten Ina Tiittula ja Jenni Virta.

 

Leirit osana vuosisuunnitelmaa palautuminen huomioiden

Arkipäivinä järjestettävät leirit mahdollistavat toimijoille vapaita viikonloppuja ja koulutyön yhdistämisen opettelua kilpaurheiluun. Leiripäiviä joukkueille kertyy kauden aikana yhdeksän ja ne jakautuvat kolmeen leiriosuuteen. Joukkueet suorittavat leirien väleissä seurantaa ja tehtäviä osana arkiharjoittelua.

 

Vierumäen ja Cheerleadingliiton yhteistyön tiimoilta tarjotaan Pro-leirien lisäksi yksilöille suunnattua yläkoululeiritystä. Hakuaikaa yläkoululeiritykseen Vierumäelle on 12.8. asti. Lue lisää täältä.