Uutiset > Yleinen > Valtakunnallista Innostu Cheeristä! -viikkoa vietetään 29.8.-4.9.2022!

Valtakunnallista Innostu Cheeristä! -viikkoa vietetään 29.8.-4.9.2022!

Valtakunnallista Innostu Cheeristä! -viikkoa vietetään ensimmäistä kertaa syksyllä 2022. Viikko ajoittuu 29.8.-4.9.2022 väliselle ajalle.

Innostu Cheeristä! -viikko on koko cheerleadingyhteisön yhteinen juhlaviikko, jolloin paikalliset seurat  markkinoivat lajia yhtäaikaisesti yhdessä lajiliiton kanssa.

Viikon keskiössä ovat seurojen järjestämät maksuttomat kokeilutunnit, joita seurat tarjoavat kaiken ikäisille liikkujille. Viikon aikana jokainen halukas pääsee kokeilemaan millaista cheer on!

Kokeilutuntien lisäksi seurat järjestävät muuta hauskaa ja yhteisöllistä toimintaa. Tarkoituksena on, että Innostu Cheeristä! -viikko on cheerperheen yhteinen tempaus, joka ilahduttaa myös jo lajin parissa olevia.

Innostu Cheeristä! -viikko on osa tammikuussa 2022 alkanutta, Opetus- ja kulttuuriministeriön koronatuella rahoitettavaa Innostu Cheeristä! -hanketta. Hankkeen tavoitteena on edistää lajin tunnettuutta valtakunnallisesti, innostaa lajin pariin uusia harrastajia sekä tarjota jäsenseuroille työkaluja ja tukea jäsenhankinnan tehostamiseen.

”Hanke huipentuu valtakunnalliseen Innostu Cheeristä! -viikkoon, jota odotamme innoissamme. Tahtotilana on, että viikosta tulisi joka syksy toistuva markkinointikonsepti. Onhan elo-syyskuu vuoden paras aika aloittaa cheerleading!  On ilo huomata, kuinka seurat ovat lähteneet markkinointikampanjaan mukaan ja ottaneet hankegrafiikat käyttöön omassa viestinnässään”, iloitsee hankkeesta vastaava liiton viestintäkoordinaattori Wilma Sirkka.

Haluatko aloittaa cheerleadingin? Tutustu sinua lähimpään cheerseuraan täältä!

Innostu Cheeristä! -viikko löytyy somekanavista hashtagilla #innostucheeristä ja #innostucheeristäviikko

Kampanjamateriaalit seuroille

Lisätietoja: SCL viestintäkoordinaattori Wilma Sirkka (wilma.sirkka@scl.fi)