Uutiset > Yleinen > Heli Jääskö täydentää cheertanssimaajoukkueen valmennustiimiä

Heli Jääskö täydentää cheertanssimaajoukkueen valmennustiimiä

Kokenut cheertanssivalmentaja Heli Jääskö liittyy mukaan täydentämään cheertanssimaajoukkueen valmennustiimiä kevään maajoukkuekauden ajaksi, päävalmentajan perheenlisäyksen vuoksi.

Mittavan ja monipuolisen lajitaustansa lisäksi Heli on viime vuosina ollut useana vuonna osa Suomen junioritanssimaajoukkueen valmennustiimiä sekä toiminut kansallisena ja kansainvälisenä tuomarina yli kahden vuosikymmenen ajan.

”On ollut kunnia liittyä mukaan maajoukkueen valmennustiimiin. Urheilijoilla on upea työetiikka ja selkeät tavoitteet keväälle. Olen iloinen voidessani auttaa omalla osaamisellani urheilijoita matkalla kohti heidän tavoitteitaan”, kertoo Heli tunnelmistaan ensimmäisen leirin jälkeen.