Uutiset > Yleinen > Suomen Cheerleadingliitto hakee tapahtumatuottajaa

Suomen Cheerleadingliitto hakee tapahtumatuottajaa

Sykkiikö sydämesi energisille massatapahtumille ja lasten ja nuorten liikuttamiselle? Innostutko yhdessä tekemisestä ja mahdollisuudesta kehittää uutta? Haluatko mukaan kasvavan ja vauhdikkaan lajin pariin tuottamaan innovatiivisia ja elämyksellisiä tapahtumia Suomen Cheerleadingliittoon? 

Haemme nyt liitolle tapahtumatuottajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 57 jäsenseuraa. Cheerleading liikuttaa noin 12 000 lasta, nuorta ja aikuista ympäri Suomen. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumista, huippu-urheilusta ja cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Sporttitalossa Helsingin Pitäjänmäellä. Etätöitä teemme joustavasti. 

Tapahtumatuottajan tehtävänä on Suomen Cheerleadingliiton kilpailutapahtumien kehittäminen, suunnitteleminen ja toteuttaminen. Tapahtumatuottajan vastuulla on myös muiden liiton suurempien tapahtumien järjestäminen. Tapahtumatuottajan alaisuudessa toimii vapaaehtoisista koostuva kilpailuvaliokunta.

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja vankka kokemus tapahtumien onnistuneesta järjestämisestä. Tapahtumatuotannon tai vastaava koulutus, cheerleadingin lajituntemus sekä liikuntajärjestökentän tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut työtekijä, jolla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, johtamistaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja nopeaan päätöksentekoon. Työ on ajoittain hektistä, joten työssä on eduksi myös hyvä paineensietokyky ja kyky pitää monta lankaa käsissä yhtä aikaa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn dynaamisessa työympäristössä, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden päästä järjestämään isoja urheilutapahtumia, jotka näkyvät ja kuuluvat positiivisesti.

Työ vaatii ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista pääasiassa kotimaassa. Ajokortti katsotaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 24.2. mennessä osoitteeseen pieta.salonen@gmail.com. Laita viestin aiheeksi SCL tapahtumatuottaja. Hakemusaineisto tulee toimittaa yhtenä pdf-tiedostona, jonka maksimipituus on kaksi liuskaa. Laita tiedoston nimeksi pelkkä oma nimesi.  

Hakijoiden haastattelut toteutetaan 28.2.-2.3.2023 ilta-aikaan Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiton tapahtumatoiminnasta vastaava hallituksen jäsen Pieta Salonen. Tavoitat Pietan puhelimitse numerosta 044 366 2555 maanantaina 13.2. klo 16-17, perjantaina 17.2. klo 9-10 ja keskiviikkona 22.2. klo 16-17 tai sähköpostitse osoitteesta: pieta.salonen@gmail.com.