Uutiset > Yleinen > Suomen Cheerleadingliitto hakee toiminnanjohtajaa

Suomen Cheerleadingliitto hakee toiminnanjohtajaa

Oletko johtamisen kokenut ammattilainen ja hyvin verkostoitunut suomalaisessa urheilujärjestökentässä? Haluatko mukaan vauhdikkaan lajin pariin vetämään innostuneista asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka sydän sykkii suomalaisen cheerleadingin kehittämiselle?

Haemme nyt liiton operatiivisesta johtamisesta vastaavaa toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 57 jäsenseuraa. Cheerleading liikuttaa noin 12 000 lasta, nuorta ja aikuista ympäri Suomen. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumista, huippu-urheilusta ja cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Sporttitalossa Helsingin Pitäjänmäellä. Etätöitä teemme joustavasti.

Toiminnanjohtajana johdat Cheerleadingliiton operatiivista toimintaa vuosikokouksen hyväksymän strategian, talousarvion ja toimintasuunnitelman mukaisesti ja toimit seitsemän päätoimisen työntekijän sekä osa-aikaisten maajoukkuevalmentajien esihenkilönä. Tehtäviisi kuuluu henkilöstö- ja taloushallinto, toiminnan suunnittelu ja arviointi, sidosryhmäyhteistyö ja liiton yhteistyökumppanuuksien hoito. Lisäksi vastaat yhdessä liittohallituksen kanssa lajin edunvalvonnasta, yhteiskuntasuhteista ja kansainvälisistä kumppanuuksista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja näyttöjä ihmisten ja talouden johtamisesta sekä ymmärrystä järjestökentästä, yhdistyslaista ja järjestötoiminnan rahoitukseen liittyvistä säädöksistä ja prosesseista. Sinulla on hyvät johtamis- ja viestintätaidot sekä kokemusta myös vapaaehtoistoimijoiden johtamisesta. Omaat joukkueurheilijan asenteen, innostut uudesta, osallistat, kehität rohkeasti ja pidät aina edustamasi organisaation puolta.

Onnistumisessasi sinua tukevat tehtäväalueistaan vastaavat asiantuntevat kollegat, sitoutunut liittohallitus ja muut luottamustoimiset sekä yhteen hiileen puhaltava cheerperheeksikin kutsuttu lajiyhteisö.

SCL:n toiminnanjohtajana pääset vaikuttamaan urheilujohtamisen avainpaikalta kasvavan ja vauhdikkaan lajin kehitykseen sekä olet avainasemassa edistämässä suomalaisen cheerleadingin yhteiskunnallista asemaa.

Toiminnanjohtajan valitsee ja nimittää SCL:n hallitus. Esihenkilönäsi toimii hallituksen puheenjohtaja. Työ vaatii ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista pääasiassa kotimaassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.3. mennessä osoitteeseen riikka.taivassalo@scl.fi. Laita viestin aiheeksi SCL toiminnanjohtaja. Hakemusaineisto tulee toimittaa yhtenä pdf-tiedostona, jonka maksimipituus on kaksi liuskaa. Laita tiedoston nimeksi pelkkä oma nimesi.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja hakijoiden haastattelut toteutetaan 6. ja 8. maaliskuuta ilta-aikaan Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo numerossa 040 9646 127 maanantaina 20.2. klo 17–19 ja tiistaina 28.2. klo 17–19. Valitettavasti emme voi vastata sähköpostitiedusteluihin.