Uutiset > Yleinen > Linda Markkula SCL:n talous- ja hallintokoordinaattoriksi

Linda Markkula SCL:n talous- ja hallintokoordinaattoriksi

Linda Markkula on aloittanut Suomen Cheerleadingliiton talous- ja hallintokoordinaattorina 1.3. Kyseistä pestiä viime vuoden elokuusta lähtien hoitanut Wilhelm Stenbacka jättää tehtävänsä maaliskuun puolessa välissä ja siirtää kapulan seuraajalleen.

Lindalla on aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä mm. cheerleadingseura Dream Teamista. Vuosien kokemus seuratoiminnasta myös luottamustoimisena on kerryttänyt Lindalle laajaa kokemusta yhdistystoiminnan perusteista.

”Palaan innoissani työskentelemään rakkaan lajin pariin ja tehtävään, jossa pystyn hyödyntämään laajasti omia vahvuuksiani.  Uskon yli kahdenkymmenen vuoden kokemukseni cheerleadingistä tukevan hyvin tehtävässä onnistumista. Mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä upeiden jäsenseurojen ja liiton muiden kumppaneiden kanssa”, Linda kertoo.

Markkulan tehtävänkuvaan kuuluvat liiton lisenssiasiat sekä taloushallinnon ja laskutuksen tehtävät. Markkulan tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus.

”Hienoa saada Linda mukaan tiimiin. Hänen pitkä kokemuksensa seuratoiminnasta tuo varmasti mukanaan uudenlaisia kehittämisehdotuksia myös talous- ja hallintokoordinaattorin rooliin, jossa merkittävänä osana on toimia yhteyshenkilönä seurojen ja harrastajien suuntaan mm. lisenssiasioissa”, iloitsee liiton puheenjohtaja Riikka Taivassalo.

Talous- ja hallintokoordinaattori Linda Markkulan tavoittaa osoitteesta linda.markkula@scl.fi ja puhelimitse 050 376 6225.