Uutiset > Yleinen > Jenni Salomäki SCL:n valmennusosaamisen kehittäjäksi

Jenni Salomäki SCL:n valmennusosaamisen kehittäjäksi

Jenni ”Rotta” Salomäki on aloittanut Suomen Cheerleadingliiton valmennusosaamisen kehittäjänä 1.3. Valmennusosaamisen kehittäjän paikka tuli avoimeksi, kun tehtävää hoitanut Nita Rikström siirtyi Cheerleadingliiton valmennuspäälliköksi vuoden alusta lähtien.

Jennillä on aikaisempaa kokemusta valmennusosaamisen kehittämisestä mm. cheerleadingseura Dream Teamista. Lisäksi aikuisten liikuttaminen on Jennille tuttua yrittäjyyden kautta. Vuosien kenttätyö valmentajana sekä monipuolinen koulutustausta antaa Jennille hyvän pohjan lähteä kehittämään valmentajakoulutuksia sekä aikuisten harrasteleirejä.

”Olen ikuinen innostuja, joten arvata saattaa, että olen hyvin innoissani tästä tehtävästä. Koen, että pääsen hyödyntämään sekä vahvuuksiani että kaikkea vuosien varrella oppimaani rakkaan lajin parissa. En malta odottaa, että mitä kaikkea tuleva vuosi tuo tullessaan”, Jenni iloitsee.

Salomäen tehtävänkuvaan kuuluvat liiton valmentajakoulutusten toteuttaminen ja kehittäminen sekä aikuisille suunnatut harrasteleirit. Salomäen työsuhde on määräaikainen sijaisuus sille ajalle, kun tehtävää hoitava Rikström on niin ikään määräaikaisessa valmennuspäällikön pestissä.

”Valintaprosessin aikana Jenni antoi itsestään osaavan ja pätevän kuvan. Jennin iloisuus ja positiivinen asenne vakuuttivat hänen sopivuudestaan tiimiin. Hakuprosessin aikaisessa tehtävässä Jenni osoitti innovatiivisuutta ja toi esille hyviä kehityskohteita, joiden käytäntöön integroimista odotamme innolla”, kertoo rekrytointiprosessista vastannut hallituksen jäsen Katri Kakkuri.

Valmennusosaamisen kehittäjä Jenni Salomäen tavoittaa osoitteesta jenni.salomaki@scl.fi ja puhelimitse 050 478 4707