Uutiset > Yleinen > Kevään Spirit-kilpailut lähestyvät!

Kevään Spirit-kilpailut lähestyvät!

Cheerleadingin kotimainen kilpailukausi kuumenee! Kauden aloittavat Start-kilpailut on kisattu ja on aika suunnata katseet kevään Spirit-kilpailuihin.

Kevään 2023 Spirit-kilpailut

*artikkelia päivitetään

Mikä ihmeen Spirit-kilpailu?

Cheerleadingliiton kilpailujärjestelmä koostuu Start-, Spirit-, Super- ja SM-kilpailuista. Spirit-kilpailut ovat kansallisen tason kilpailut, joita järjestetään kauden aikana yhteensä viisi ympäri Suomen. Spirit-kilpailut valmistavat joukkueita kohti kauden pääkisoja, mutta kilpailukauden voi rakentaa myös niin, että Spirit-kilpailu toimii kauden pääkilpailuna. Spiritien ajankohta on maalis-toukokuu, ja seurat ovat päävastuussa niiden järjestämisestä. 

Spirit-kilpailut tarjoavat kilpailumahdollisuuden kaikille tasoille.

Erikoisuutena pienryhmäsarjat ja tanssin erikoissarjat

Tässä kilpailutyypissä mukana on myös piensarjat kuten ryhmä- ja paristuntit sekä tanssin erikoissarjat jazz ja hiphop. Mikäli haluat kilpailla pienryhmäsi kanssa – Spiritit ovat juuri teille!

Mahdollisuus kerätä ECL-liigapisteitä

Spirit 5-6 -kilpailu on aina myös European Cheer League (ECL) osakilpailu, mikä tarjoaa mahdollisuuden ECL-liigapisteiden keräämiseen! Liiga on ECU:n ylläpitämä virtuaalinen mestaruuskilpailu, jonka voittaja ansaitsee pääsylipun EM-kisoihin.  ECL-osakilpailu tuo myös kansainvälisiä joukkueita Suomeen kisaamaan.

Kaudella 2023 Suomen ECL-osakilpailu järjestetään Vaasassa 20.5.2023 Spirit 5-6 ECL -kilpailussa.

Spirit-kisojen lipunmyynti & striimaus

Cheerleading on parasta paikan päällä, joten kannattaa suunnata katsomoon nauttimaan vauhdikkaasta lajista! Saapumalla paikan päälle annat tuen ja kannustuksen kisaaville joukkueille sekä paikalliselle cheerleadingseuralle. Löydät lisätietoa kilpailuiden lipunmyynnistä täältä. 

Aina ei kuitenkaan ole mahdollista seurata kisoja parhaimmilta paikoilta. Kauden 2022-2023 Spirit-, Super- ja SM-kilpailut näytetään suorana lähetyksenä Ruutu+ palvelusta.