Uutiset > Yleinen > Cheerleadingliiton toiminnanjohtajaksi Tiina Kuikka

Cheerleadingliiton toiminnanjohtajaksi Tiina Kuikka

Suomen Cheerleadingliiton toiminnanjohtajaksi on valittu Tiina Kuikka. Tiina on aloittanut tehtävässä 24.4.2023.

Työkokemuksensa Tiina on kerryttänyt matkailu- ja ravitsemisalalta vastaten operatiivisesta johtamisesta sekä toiminnan kehittämisestä monipuolisesti erilaisissa hotelleissa ja projekteissa. Seuratoiminta ja cheerleading ovat tulleet Tiinalle tutuiksi Golden Spiritissä omilta kilpaurheilijavuosiltaan ja sen jälkeen valmennus- ja hallitustoiminnassa.

”Cheerleadingliiton toiminnanjohtajan tehtävään haettiin tänä keväänä henkilöä, jolla on monipuolista johtamiskokemusta ja ennakkoluuloton asenne lajin eteenpäin viemiseen. Saimme joukon hyviä hakemuksia ja oli ilo nähdä, että avainpaikka Cheerleadingliitossa kiinnostaa laajalti erilaisista taustoista tulevia asiantuntijoita”, kertoo liiton puheenjohtaja Riikka Taivassalo.

”Tiinan laaja kokemus esihenkilötehtävistä erilaisissa tiimeissä, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä hänen lämmin ja innostava persoonansa vakuutti SCL hallituksen jäsenistä koostuvan rekrytointitiimin. On ollut ilo saada Tiina mukaan cheerperheeseen”, Riikka jatkaa.

Tiina summaa päällimmäisiä tunnelmiaan ensimmäisen kuukauden jälkeen:

”Ensimmäinen kuukausi uudessa pestissä on mennyt vauhdikkaasti ja todella positiivisissa tunnelmissa – kuten cheerleadingin parissa kuuluukin. On ollut ilo päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja oman tiimin kanssa työskentely on tuntunut alusta alkaen erittäin innostavalta. Olen iloinen siitä lämpimästä vastaanotosta, jonka olen saanut ja olen kokenut olevani osa cheer-perhettä jo ihan alusta alkaen. Innolla odotan tulevia kohtaamisia lajin parissa ja yhteistyötä lajin eteenpäin viemiseksi.”

Toiminnanjohtaja Tiina Kuikan tavoittaa osoitteesta tiina.kuikka@scl.fi  sekä puhelimitse 050 388 4173.