Uutiset > Yleinen > Hae mukaan SCL:n valiokuntiin!

Hae mukaan SCL:n valiokuntiin!

Cheerleadingliitto etsii uusia jäseniä kilpailuvaliokuntaan, tuomarivaliokuntaan ja sääntötoimikuntaan.  Hakuaikaa on 30.7 asti ja mukaan valituille ilmoitetaan päätöksestä tiistaina 8.8.

Kilpailuvaliokunta
SCL:n alaisuudessa toimivan kilpailuvaliokunnan (kiva) päävastuulla on järjestää jokaisen kilpailutason kauden pääkilpailut eli Super- ja SM-kilpailut. Haemme nyt kilpailuvaliokunnan jäseniä suunnittelemaan, valmistelemaan ja toteuttamaan liiton kilpailutapahtumia kaudelle 2023-2024 (elokuu 2023-heinäkuu 2024).

Mukaan toivotaan sekä tulevaisuuden tähtiä että kilpailujärjestämisen konkareita, kaikille löytyy kivassa paikka ja tekemistä

Lisätietoa löydät hakulomakkeelta!

Tuomarivaliokunta
Tuomarivaliokunnan (TuVa) tehtävänä on vastata tuomaritoiminnasta kilpailuissa, tuomarikoulutuksesta, kansainvälisestä tuomariyhteistyöstä sekä tuomaritoiminnan ja kilpailuarvostelun kehittämisestä ja valvomisesta.

Mukaan toivotaan kokeneita tuomareita, joilla on halua kehittää ja ylläpitää laadukasta tuomaritoimintaa Suomessa

Lisätietoa löydät hakulomakkeelta!

Sääntötoimikunta
Sääntötoimikunta  vastaa sääntökoulutuksista seuroille sekä tuomareille, ylläpitää sääntötulkintapalvelua sekä on mukana sääntöjen kehittämisessä. Vaatimuksena on SCL:n tuomaripätevyys.

Lisätietoa löydät hakulomakkeelta!