Uutiset > Yleinen > Rosaliina Juvonen aloittanut työharjoittelun Cheerleadingliitolla

Rosaliina Juvonen aloittanut työharjoittelun Cheerleadingliitolla

Rosaliina Juvonen on aloittanut Suomen Cheerleadingliitolla työharjoittelun maanantaina 27.11. Päätoiminen harjoittelu kestää neljä viikkoa.

Rosaliina Juvonen on 25vuotias ensimmäisen vuoden liikunnanohjaajaopiskelija Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta Savonlinnan kampukselta. ”Olen aina ollut liikunnallinen ja harrastuksiini on kuulunut tanssi ja laskettelu. Tällä hetkellä nautin kuntosaliharjoittelusta. Kiinnostuin cheerleadingistä ollessani koulun lajikokeilussa”, Rosaliina kertoo.

Harjoittelun tavoitteena on tutustua ja perehtyä kokonaisvaltaisesti valitsemaansa urheiluorganisaatioon ja verkostoitua siellä toimiviin ihmisiin. Harjoittelunsa aikana Rosaliina pääsee tutustumaan monipuolisesti Cheerleadingliiton toimintaan, sillä hän pääsee avustamaan lähes jokaista liiton työntekijää erinäisissä tehtävissä tulevien viikkojen aikana. Lisäksi Rosaliina pääsee mukaan kokouksiin, seura-auditointeihin ja muihin verkosto- ja koulutustilaisuuksiin.

Rosaliina odottaa innolla harjoittelua ja sitä, mitä se tuo tullessaan. ”Odotan oppivani paljon uutta seuraavan neljän viikon aikana monipuolisten tehtävien ja mahdollisuuksien avulla”, Rosaliina kiteyttää.