Uutiset > Yleinen > Kisakausi starttaa tällä viikolla – joulukuussa neljä Start-kilpailua!

Kisakausi starttaa tällä viikolla – joulukuussa neljä Start-kilpailua!

Kisakausi käynnistyy tällä viikolla Start-kilpailuilla Vantaalla sekä Tampereella! Joulukuussa kilpaillaan yhteensä neljässä alueellisessa Start-kilpailussa. Start-kilpailut ovat paikallisen cheerseuran järjestämiä kilpailuja, jotka ovat suunnattu kaikille ja kaiken ikäisille! Usein Start-kisoissa nähdään koko cheerleadingin upea harrastajakirjo – mineistä klassikoihin ja ensi kertaa kisaamista SM-tason joukkueisiin.

JOULUKUUN KISATAPAHTUMAT

LA 9.12. Vantaa / Start Etelä Cheermyrsky
SU 10.12. Tampere / Start Länsi Manse Cup
LA 16.12. Jyväskylä / Start Itä Beasts From The East
LA 16.12. Vaasa / Winter West Coast Cup

Osta liput tapahtumiin täältä!

Mikä ihmeen Start-kilpailu?

Cheerleadingliiton kilpailujärjestelmä koostuu Start-, Spirit-, Super- ja SM-kilpailuista. Start-kilpailut ovat alueellisia, paikallisen cheerleadingseuran järjestämiä kilpailuja, jotka ovat suunnattu kaikille ja kaiken ikäisille!

Start-kilpailuja pyritään järjestämään jokaisella alueella (eteläinen, itä, länsi, pohjoinen) kaksi kertaa kauden aikana. Näin ollen jokaisen joukkueen on mahdollista kilpailla omalla alueella ja omassa sarjassa vähintään kahdesti kaudessa.

Start-kilpailu kauden ja kisauran käynnistäjänä

Nimensä mukaisesti Start-kilpailut symboloivat alkua. Start-kisat käynnistävät kilpailevien joukkueiden kisakauden, minkä lisäksi Start-kisat ovat usein monen cheerleaderin ensimmäinen kisakokemus. Start-kilpailut ovat ainoa kisatapahtuma, jossa myös 7-8 vuotiaat pääsevät kilpailemaan.

Start-kilpailujen myötä korkeammalla tasolla kilpailevat joukkueet pääsevät kilpailemaan useasti ja rakennuttamaan kilpailukoreografiaansa kauden aikana askel kerrallaan. Start-kilpailuissa joukkue suorittaa usein pelkistetymmän kilpailuohjelman, jota he lähtevät vaikeuttamaan kevättä kohti.  Start-kilpailuista saadun tuomaripalautteen perusteella joukkueet muokkaavat ohjelmaansa kohti kauden tärkeämpiä kisoja.

Start-kisojen lipunmyynti & striimaus

Cheerleading on parasta paikan päällä, joten kannattaa suunnata katsomoon nauttimaan vauhdikkaasta lajista! Saapumalla paikan päälle anna tuen ja kannustuksen kisaaville joukkueille sekä paikalliselle cheerleadingseuralle. Lipunmyynti joulukuun Start-kilpailuihin on käynnistynyt (lipunmyyntiin)

Start-kilpailut järjestävä seura voi halutessaan järjestää striimauksen.  Seuraathan siis tapahtuman järjestävän seuran tiedotuskanavia mahdollisen striimin osalta.