Uutiset > Yleinen > Valmentajille tarjolla uusi koulutus konfliktitilanteissa toimimiseen

Valmentajille tarjolla uusi koulutus konfliktitilanteissa toimimiseen

Lajikulttuurikyselyssä nousi esiin valmentajien kuormittuminen ja erityisesti vuorovaikutustilanteet vanhempien kanssa. Liitto on reagoinut tähän ja nyt tarjoamme täysin uutta koulutusta:

Keinoja ja vinkkejä konfliktitilanteissa toimimiseen– verkkokoulutus maanantaina 22.4.2024 klo 17-18.30.

Tämä koulutus tarjoaa käytännönläheisiä näkökulmia erilaisissa konflikti- ja ristiriitatilanteissa toimimiseen. Kouluttajana toimii psykologian tohtori Satu Kaski. 

Koulutus toteutetaan OKM:n hankkeen tukemana. Yksittäisen osallistujan maksu on 30€. Seura voi halutessaan ostaa koko seuralle oikeuden tähän koulutukseen hintaan 150€. Koulutuksesta tehdään myös tallenne. Ilmoittaudu koulutukseen täältä!

Koulutus on pilotti kehitettävää koulutuspolkua varten ja tästä syystä koulutuksesta myönnetään erillinen meriitti niille, jotka osallistuvat livenä Teams-koulutukseen. Koulutuksesta tehdään tallenne, mutta meriitti myönnetään vain niille, jotka osallistuvat koulutuspäivänä koulutukseen. 

 Liitto suosittelee vahvasti, että tältä päivältä perutaan treenit ja osallistutaan koulutukseen. Mikäli treenien peruminen on tulevien kilpailujen kannalta haastavaa, suosittelemme, että yksi valmennustiimistä osallistuu koulutukseen. 

Lisätietoja: SCL Valmennusosaamisen kehittäjä Jenni ”Rotta” Salomäki (jenni.salomaki@scl.fi)