Uutiset > Yleinen > Vapaaehtoiseksi Super 1-2 kilpailuihin?

Vapaaehtoiseksi Super 1-2 kilpailuihin?

Etsimme vapaaehtoisia Super 1 ja 2 -kilpailuihin Vaasaan 20.-21. huhtikuuta!

Mukaan vapaaehtoisten tiimiin ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet. Kokemusta vapaaehtoistoiminnasta tai cheerleadingista ei tarvita. Riittää, että olet kiinnostunut kokemaan ja rakentamaan kanssamme mahtavia kilpailutapahtumia!

Super 1-2 kilpailut järjestetään Vaasan Sähkö Areenalla 20.-21. huhtikuuta. Jokainen vapaaehtoinen saa kilpailupäivänä lounaan, STAFF-paidan kilpailupäivän ajaksi, todistuksen sekä mahdollisuuden seurata työvuorojen salliessa kilpailuita.

Tällä lomakkeella ilmoittaudut kiinnostuneeksi SCL:n kilpailuiden vapaaehtoistyöntekijän tehtävistä. Lomakkeen tietoja säilytetään vuoden 2024 loppuun asti. Olemme yhteydessä yhteystietonsa jättäneisiin tarpeemme mukaan.

Ilmoittaudu mukaan ja kerrytä arvokasta työkokemusta.