Uutiset > Kilpailut > Tulevana viikonloppuna kilpaillaan Vierumäellä Spirit-kilpailuissa!

Tulevana viikonloppuna kilpaillaan Vierumäellä Spirit-kilpailuissa!

Cheerleadingin kotimainen kilpailukausi kuumenee ja taas kisataan! Tulevana viikonloppuna kisaamassa nähdään peräti 150 joukkuetta!

Viikonlopun Spirit-kilpailut

Molemmat viikonlopun kilpailut järjestetään Vierumäki Areenalla!

Seuraa kilpailupäivien tunnelmia kisajärjestäjien sosiaalisen median kanavissa! Instagramissa: @spiritofthejungle ja @cheermyrsky

Spirit-kisojen lipunmyynti & striimaus

Cheerleading on parasta paikan päällä, joten kannattaa suunnata katsomoon nauttimaan vauhdikkaasta lajista! Saapumalla paikan päälle annat tuen ja kannustuksen kisaaville joukkueille sekä paikalliselle cheerleadingseuralle. Löydät lisätietoa kilpailuiden lipunmyynnistä täältä. 

Aina ei kuitenkaan ole mahdollista seurata kisoja parhaimmilta paikoilta. Kauden 204 Spirit-, Super- ja SM-kilpailut näytetään suorana lähetyksenä fincheer.tv-palvelusta!

Palvelun hinnasto:
• yksittäinen kisalähetys 11,99 €
• kausipassi 69,99 €

Yksittäiseen kisalähetykseen ostettavalla PPV:llä saa katseluoikeuden valitsemaansa lähetykseen livenä ja/tai tallenteena.

Vaihtoehtoisesti voi hankkia kausipassin, jolla näkee kaikki kevään kisatapahtumat! Kausipassi sisältää 11 kisalähetystä! Kausitilauksella pystyy katsomaan kaikkea fincheer.tv:ssä olevaa sisältöä milloin tahansa.

Mikä ihmeen Spirit-kilpailu?

Cheerleadingliiton kilpailujärjestelmä koostuu Start-, Spirit-, Super- ja SM-kilpailuista. Spirit-kilpailut ovat kansallisen tason kilpailut, joita järjestetään kauden aikana yhteensä viisi ympäri Suomen. Spirit-kilpailut valmistavat joukkueita kohti kauden pääkisoja, mutta kilpailukauden voi rakentaa myös niin, että Spirit-kilpailu toimii kauden pääkilpailuna. Spiritien ajankohta on maalis-toukokuu, ja seurat ovat päävastuussa niiden järjestämisestä. 

Spirit-kilpailut tarjoavat kilpailumahdollisuuden kaikille tasoille.