Uutiset > Yleinen > Cheerleadingin MM-kisoista kooste Yle TV2:lla!

Cheerleadingin MM-kisoista kooste Yle TV2:lla!

Yle näyttää cheerleadingin MM-kilpailuista koosteen TV2:lla ja Yle Areenassa sunnuntaina 28.4. klo 15.45 alkaen. 1,5 h mittaisessa lähetyksessä nähdään cheerleadingin MM-kilpailuiden aikuisten finaalipäivän jännittävimmät hetket perjantain ja lauantain väliseltä yöltä. Koosteen selostaa omat asiantuntijamme Heli Jääskö ja Niklas Hagel.

Viritä kisakatsomo valmiiksi! MM-kilpailuiden suora lähetys katsottavissa maksutta Olympic Channelilta.

Cheerleadingin MM-kilpailut käynnistyvät Orlandossa huomenna keskiviikkona juniorisarjoilla ja huipentuvat perjantaina aikuisten MM-finaaliin! Suomelta on mukana viisi maajoukkuetta: naisten cheermaajoukkue, cheertanssimaajoukkue ja kolme juniorijoukkuetta.

MM-kilpailuiden aikataulu