Uutiset > Yleinen > Elmi Aunio suorittaa valmennus- ja testausopin maisterivaiheen harjoittelua Cheerleadingliitolla

Elmi Aunio suorittaa valmennus- ja testausopin maisterivaiheen harjoittelua Cheerleadingliitolla

Valmennus- ja testausopin maisterivaiheen opiskelija Elmi Aunio tekee Suomen Cheerleadingliitolle työharjoittelu loppukeväästä. Harjoittelun tavoitteena on päästä tutustumaan urheiluorganisaation toimintaan sekä osallistumaan erilaisiin kehittämistehtäviin.

Elmi opiskelee Jyväskylän Yliopistossa ja on opinnoissaan suuntautunut urheiluliiketoimintaan ja urheilujohtamiseen. Liiton harjoittelun aikana Elmi seuraa valmennuspäällikön, Nita Rikströmin, työtä ja päivittää mm. urheilijan polkua.

”Olen innoissani tästä harjoittelusta, sillä pääsen tutustumaan melko uuden ja nopeasti kasvavan lajin ja lajiliiton toimintoihin. Hain SCL:lle harjoitteluun juurikin siksi, että olin kiinnittänyt huomiota cheerleadingin suosion kasvuun ja menestykseen lähivuosien aikana ja kiinnostuin siitä minkälaisia prosesseja liitossa on meneillään kaiken taustalla. SCL tuntui myös innostavalta harjoittelupaikalta, sillä entisenä telinevoimistelijana, laji on minulle Töölön Kisahallilta tuttu katsojan näkökulmasta. Toki kokemus taitolajeista toimii myös yhdistävänä ja osaamista tukevana tekijänä”, Elmi kertoo. 

 ”Harjoittelun tavoitteena on päivittää SCL:n urheilijan polkua sekä luoda toimintasuunnitelma olemassa olevan urheilijan polun pohjalta myös cheertanssille. Pääsen hyödyntämään osaamistani etenkin urheilijoiden testauksen ja valmentajan roolin osioiden päivittämisessä. Tarkoituksena on käynnistää urheilijan polun päivitysprojekti ja luoda edellytykset työn jatkamiselle oman harjoitteluni päätyttyä”, kertoo Elmi.