Uutiset > Yleinen > Liiton tekniikkakoulutukset (cheer) uudistuvat syksyllä 2024!

Liiton tekniikkakoulutukset (cheer) uudistuvat syksyllä 2024!

Cheerleadingliiton strategisena tavoitteena on, että meillä on Suomen laadukkain ja turvallisin valmennuskulttuuri. Yksi iso toimenpide tällä strategiakaudella on kehittää liiton koulutuspolkua ja koulutuksia. Nyt voimme ilolla kertoa, että ensimmäinen askel kohti tätä on valmis.

Syksystä 2024 eteenpäin liiton tekniikkakoulutukset järjestetään leveleittäin. Tämän muutoksen myötä pystymme tuottamaan entistä laadukkaampaa koulutustoimintaa (mm. tuomaan lisää levelispesifejä harjoitteita demo-osuuteen) sekä varmistamaan progressiivinen ja turvallinen eteneminen lajitaidoissa. 

Uudistuksen jälkeen tekniikkakoulutukset menevät näin: 

Stuntti- ja akrobatiatekniikka level 1 

Stuntti- ja akrobatiatekniikka level 2 

Stuntti- ja akrobatiatekniikka level 3 

Stuntti- ja akrobatiatekniikka level 4 

Stuntti- ja akrobatiatekniikka level 5 

Stuntti- ja akrobatiatekniikka (syventävä) level 6 

Toimi näin, jos olet käynyt vain esimerkiksi stunttitekniikka 1-2 mutta et akrobatiatekniikka 1-2: 

  1. Valitse uuden järjestelmän mukaan joko level 1 tai level 2 tekniikkakoulutus. Tästä maksu 90€. 
  1. Pääset maksutta käymään jäljelle jäävän levelin koulutuksen seuraavan vuoden aikana (elokuu 2024-toukokuu 2025). 

Jos olet käynyt esimerkiksi stunttitekniikka 1-2 ja akrobatiatekniikka 1-2, sinulle tulee automaattisesti voimaan meriitit level 1 ja 2 tekniikkakoulutuksista ja voit jatkaa seuraavan levelin koulutukseen, mikäli se on sinulle ajankohtainen. Meriittimuutokset tullaan tekemään Suomisporttiin vuoden 2024 loppuun mennessä ja alkuun uusia meriittejä saattaa olla näkyvissä Suomisportissa päällekkäin vanhojen meriittien kanssa.

Lisätietoja valmennusosaamisen kehittäjältä sähköpostitse jenni.salomaki@scl.fi.