Uutiset > Yleinen > Kauden 24–25 kansainvälisten edustusoikeuksien myöntämisprosessit

Kauden 24–25 kansainvälisten edustusoikeuksien myöntämisprosessit

Muistutuksena ja koottuna kauden 24-25 kansainvälisten edustusoikeuksien myöntämisestä. Päätös kv-edustusoikeuksista koskee toistaiseksi ainoastaan kauden 2024–2025 kilpailuja: 

World Cup & International Cheerleading CUP (ICC) 

Joukkue voi hakea edustusoikeutta Koreassa marraskuussa 2024 järjestettävään seurajoukkueiden World Cup –kilpailuun tai Yhdysvalloissa huhtikuussa 2025 järjestettävään seurajoukkueiden International Cheerleading Cup (ICC) -kilpailuun lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen liitolle 24.6.2024 mennessä. Mikäli hakijoita on enemmän kuin edustusoikeuksia, paikat myönnetään kansallisen kilpailumenestyksen perusteella. Edustusoikeudet myönnetään kesäkuun loppuun mennessä.  

PM-kilpailut  

Ruotsissa helmikuussa 2025 järjestettäviin Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin (PM) voi osallistua joukkuesarjoissa vapaasti, ja toivommekin näkevämme kilpailuissa paljon suomalaisjoukkueita! Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa, ja tiedotamme seuroja sen auettua. PM-kilpailuissa on maakohtainen rajoitus (3 ryhmää per maa) ainoastaan ryhmästunt-sarjoissa.  

Ryhmästunt-sarjojen edustusoikeudet myönnetään joulukuussa Start-kilpailuiden yhteydessä järjestettävän karsintakilpailun perusteella.  

World Games 

Tanssituplasarjat tullaan lisäämään Start-kilpailuiden valikoimaan kilpailukaudelle 24-25.  

Joulukuun 2024 Start-kilpailuissa (tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin) järjestetään aikuisten tanssituplille karsinta kevään 2025 MM-kilpailuihin sekä ICU:n virtuaalikarsintaan, joista molemmista on mahdollisuus saavuttaa edustusoikeus World Games –kilpailuun Kiinassa elokuussa 2025.  

Sarjan voittajapari lähetetään sekä MM-kilpailuihin että videokarsintaan, sillä Suomi voi saavuttaa maksimissaan yhden paikan World Games –kilpailuun.