Uutiset > Yleinen > Hallituksen kokoustiedote 7/2024

Hallituksen kokoustiedote 7/2024

Cheerleadingliiton hallitus kokoontui 31.5. keskustelemaan muun muassa kansainvälisen vaikuttamistyön painopisteistä ja päättyneen maajoukkuekauden palautteista. 

Vuoden 2024 aikana liitolle määritellään kansainvälisen vaikuttamisen tavoitteet. Hallitus kävi aiheesta ensimmäisen lähetekeskustelun, jonka jälkeen työstöä jatketaan SCL:n kv-verkostossa lajin eri toimijaryhmiä osallistaen. Tavoitteet tullaan esittelemään jäsenistölle syyskokouksessa 2024. 

Maajoukkuekausi 23–24 on saatu päätökseen, ja hallitus käsitteli urheilijoiden palautteet liittojohtoisista maajoukkueista. Pääosin urheilijat ovat olleet maajoukkuetoimintaan melko tyytyväisiä, mutta palautteissa esille nousseisiin kehittämiskohteisiin pyritään tarttumaan aktiivisesti.  

Hallitus päätti edetä maajoukkuekauteen 24–25 sekamaajoukkueen osalta uudistetun toteutusmallin kanssa, jota esiteltiin urheilijoille toukokuussa järjestetyssä tilaisuudessa. Tiedotamme mallista laajemmin jäsenistöä lähiaikoina. 

Hallitus päätti lisäksi lähteä mukaan Olympiakomitean “Lasten urheilun uusi suunta” -prosessiin, jossa lajiliitot yhdessä pohtivat keinoja lisätä lasten aktiivisuutta. 

Kevätkauden viimeinen hallituksen kokous pidetään maanantaina 17.6.