Uutiset > Yleinen > Tanssituplalle ylimääräinen karsimismahdollisuus World Games -kilpailuun

Tanssituplalle ylimääräinen karsimismahdollisuus World Games -kilpailuun

World Games ja ICU mahdollistavat ylimääräisen maakarsinnan World Games -kilpailuun The World Games Series -tapahtuman (TWGS) kautta. Tapahtuma järjestetään 11.-13.10.2024 Hong Kongissa. World Games -kilpailut järjestetään elokuussa 2025 Chengdussa, Kiinassa.

Hong Kongin tapahtumaan valitaan 10 paria maailmanlaajuisen videokarsinnan kautta, joka päättyy 2.8.2024. Jokainen maa voi osallistua karsintaan yhdellä videolla. Kaikille Hong Kongiin valituille pareille kustannetaan matkat ja majoitus TWGS-organisaation toimesta.

Suomen sisäinen karsinta järjestetään videokarsintana. Suomen sisäiseen karsintaan osallistutaan samalla videolla, joka lähetetään maailmanlaajuiseen karsintaan. Suomen karsinnan videoiden määrää/seura ei ole rajoitettu, joten seurasta voi osallistua useampi pari. Seuran edustajan tulee toimia parien yhteyshenkilönä, ja jokaisesta parista tulee lähettää oma lomake. Videot tulee lähettää 30.7.2024 mennessä tällä lomakkeella.

Videot arvioidaan 31.7.2024, ja arvioinnista vastaa SCL tuomarivaliokunta. Myöhässä saapuneita videoita ei arvioida.

Lisätietoa tanssituplien ohjelmista:
Ikäraja: 2009 syntyneet ja vanhemmat
Joukkue: Kaksi henkilöä + halutessaan yksi varahenkilö
Ohjelman kesto: Max 1.30
Musiikki: Ohjelmassa käytettävä musiikki tulee olla lisensoitu.
Arvostelukaavake

Pahoittelemme kiireellistä kesälomille osuvaa aikataulua, tieto karsinnasta saavutti meidät vasta ECU:n vuosikokouksen yhteydessä kesäkuun lopulla. TWGS-karsinnan lisäksi järjestetään jo aiemmin ilmoitettu normaali karsinta, jossa kansallinen karsinta on joulukuussa. Voittajapari osallistuu MM-kilpailuihin ja videokarsintaan keväällä 2025.

Lisätietoa asiasta voi heinäkuun lomien aikana kysyä SCL:n hallituksen jäseniltä Tiina-Mari Asikaiselta tiina-mari.asikainen@scl.fi tai Josefina Palvalinilta josefina.palvalin@gmail.com.

Mikäli ICU tiedottaa TWGS-kilpailuun liittyen heinäkuun aikana, päivitämme infot tähän artikkeliin.