Syksyn koulutusilmoittautuminen on avattu!

 

Suomen Cheerleadingliiton syksyn koulutusilmoittautuminen on avattu ja koulutukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset tehdään tuttuun tapaan sähköisen ilmoittautumislinkin kautta, mutta keväästä poiketen kaikki koulutukset löytyvät nyt saman ilmoittautumislinkin takaa.

Suomen Cheerleadingliitto antoi jäsenseuroilleen joululahjaksi jouluna 2016 mahdollisuuden kouluttaa valmentajiaan ilmaiseksi Suomen Valmentajien Vammat Veks-koulutuksessa, joka on osana Suomen Cheerleadingliiton koulutuspolun ensimmäistä porrasta. Suomen Cheerleadingliiton jäsenseuroille tarjotaan 5 paikkaa oman alueensa syksyn 2017 Vammat Veks-koulutuksessa. Ilmoittautuminen Vammat Veks-koulutuksiin tapahtuu normaalisti syksyn koulutusilmoittautumislinkin kautta. Lisätietoa kohtaan tulee kirjoittaa: Joululahja. Seurat voivat ilmoittaa oman alueensa koulutukseen lisävalmentajia 10 e / koulutus hintaan. Lisävalmentajien seurakiintiö on lähtökohtaisesti kaksi valmentajaa, suurista koulutusryhmistä ja rajoitetuista koulutustiloista johtuen. Lisäpaikkoja  Vammat Veks-koulutuksiin voi kysellä aluekohtaisesti ilmoittautumisajan sulkeuduttua kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Seurasi alueen voit tarkastaa osoitteesta:
https://www.scl.fi/seuratoiminta/jasenseurat/

Syksyn koulutukset käynnistyvät elokuussa ja jatkuvat lokakuuhun asti. Yleisesti viimeinen ilmoittautumispäivä koulutuksiin on kaksi (2) viikkoa ennen koulutusta tai kutsussa erikseen ilmoitettuun ajankohtaan mennessä. Mikäli koulutuksessa on vielä vapaita paikkoja kaksi (2) viikkoa ennen koulutusta, saatetaan ilmoittautumisaikaa jatkaa. Ilmoittautuminen Suomen Cheerleadingliiton koulutuksiin on aina sitova, vaikka peruutus tehtäisiin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Seurakiintiö (muissa kuin Vammat Veks-koulutuksissa) yhteen koulutukseen on kahdeksan (8) valmentajaa, mutta koulutuksen jäädessä vajaaksi voidaan kaikki paikat täyttää saman seuran valmentajilla.

Ilmoittaudu syksyn koulutuksiin tästä