Uutiset > Yleinen > Haemme järjestösihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme järjestösihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 52 jäsenseuraa, joissa harrastaa yli 8 000 cheerleaderia. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, kilpailu- ja seuratoiminnasta, huippu-urheilusta ja yleisestä cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Hämeentiellä.

Haemme nyt palvelukseemme kokoaikaista järjestösihteeriä äitiys- ja vanhempainvapaan ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteen alkamisajankohta on sovittavissa, kuitenkin viimeistään 15.2.2018. Määräaikainen työsuhde päättyy 31.3.2019.

Järjestösihteeri vastaa Suomen Cheerleadingliiton jäsenpalveluista sisältäen mm. asiakaspalvelua,  erilaisten rekistereiden ylläpitoa, osto- ja myyntireskontran hoitamista, erilaisten matka-, kokous-, ja tilavarausten tekemistä, sidosryhmäyhteistyötä ja lisenssirekisterin ylläpidon ja hallinnan.

Järjestösihteeri on tekijätyyppi, jolla on organisointikykyä, omatoimisuutta, ongelmanratkaisukykyä, taloushallinnon osaamista ja hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Lisäksi järjestösihteeriltä odotetaan monipuolisia atk-taitoja ja erinomaisia edellytyksiä kirjallisen materiaalin tuottamiseen. Edellytämme työntekijältä valmiutta ajoittaisiin viikonlopputöihin ja matkustamiseen.

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa soveltuva vähintään toisen asteen perustutkinto, kuten esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkinto. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn energisessä työympäristössä hyvien työkavereiden kera, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden tutustua suomalaiseen urheilujärjestökenttään.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV mahdollisimman pikaisesti sähköisesti osoitteeseen heidi.heiskanen@scl.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Cheerleadingliitto, Heidi Heiskanen, Hämeentie 105A, 00550 Helsinki. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työstä antaa 8.-9.1. klo 12–14 välillä toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen puhelimitse numerosta 045-2095499

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.