Uutiset > Yleinen > Lisenssikausi 2018

Lisenssikausi 2018

Lisenssikausi 2018 aukeaa 2.1.2018. Lisenssit ostetaan Suomisportista (www.suomisport.fi) viime vuotiseen malliin. Tammikuun aikana ostetut lisenssit ja vakuutukset ovat voimassa takautuvasti 1.1.18 alkaen, ja helmikuusta alkaen lisenssit ja vakuutukset ovat voimassa ostohetkestä alkaen.
Voimassa oleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa, ja on tarkistettavissa lisenssinhaltijan/huoltajan tai seuran lisenssivastaavan toimesta suoraan Suomisportista. Lisenssin voimassaolo todennetaan kilpailuissa suoraan Suomisportista Suomen Cheerleadingliiton edustajan toimesta.

Suomen Cheerleadingliiton lisenssikausi on kalenterivuoden mittainen ja ostetut lisenssit ja vakuutukset ovat voimassa ajalla 1.1.-31.12. ja voimassaolo päättyy automaattisesti vuoden lopussa. Lisenssien hinnat eivät muutu kesken lisenssikauden, riippumatta lisenssin oston ajankohdasta.

Osta lisenssi Suomisportista
Ohje lisenssin ostoon

Lisenssien hinnat 2018

Lisenssi Hallinto-osa Vakuutus Hinta
A-lisenssi 22 € 85 € 107 €
B-lisenssi 21 € 58 € 79 €
C-lisenssi 21 € 23 € 44 €
Harrastevakuutus 7 € 20 € 27 €
Vakuutukseton lisenssi 26 € 0 € 26 €
Valmentajalisenssi 21 € 0 € 21 €

Suomisport-mobiilisovellus

Nyt saatavilla Suomisport-mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille! Voit ostaa lisenssin itsellesi tai lapsellesi ja hallita olemassa olevia lisenssitietoja sovelluksessa. Suomisport-sovellus toimii myös offline-tilassa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. Hakusanalla ”Suomisport” löytyvän sovelluksen Android-versio on ladattavissa ilmaiseksi Google Playssa (Android-versio 4.1 tai uudempi), iOS-versio ladattavissa ilmaiseksi App Storessa (iOS-versio 8.0 tai uudempi). Windows-versiota sovelluksesta ei julkaista.

 

Lisätietoa lisensseistä löydät täältä.