Uutiset > Tiedotteet > Hallituksen kokoustiedote 1/2018

Hallituksen kokoustiedote 1/2018

Suomen Cheerleadingliiton vuoden 2018 hallitus kokoontui ensimmäisen kerran 9.1.2018. Hallituksen kokouksessa jaettiin hallituksen jäsenten vastuualueet, tehtiin vuoden alkuun liittyvät hallinnolliset päätökset, keskusteltiin maajoukkue asioista ja päätettiin liiton edustajat ICU:n ja ECU:n  vuosikokouksiin. Lisäksi hallitus keskusteli koti EM-kilpailuiden järjestelyiden edistymisestä. Hallituksen jäsenten vastuualueet jakautuvat seuraavasti vuonna 2018:

Hallituksen jäsenet Mira Lehtinen ja Petra Eloranta strateginen valinta: Kehittyvät rakenteet menestyksekkään huippu-urheilun takana.

Hallituksen jäsen Arina Kalaeva ja hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo strateginen valinta: Lisääntynyt tunnettuus vaikuttamisen välineenä.

Hallituksen jäsenet Virpi Huuskonen ja Eveliina Hietakymi-Sandberg strateginen valinta: Aktiivinen aluetoiminta hyvinvoivan seuran tukena.

Hallituksen puheenjohtajana toimii Riikka Taivassalo ja varapuheenjohtajaksi valittiin Anna Sällylä. Varapuheenjohtaja Anna Sällylä vastaa hallituksessa myös koti EM-kilpailuista. Hallituksen sihteeriksi vuodelle 2018 kutsuttiin toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen.

Seuraava hallituksen kokous pidetään 3.2.2018 Helsingissä.