Uutiset > Yleinen > Haemme kokoaikaista tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme kokoaikaista tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 51 jäsenseuraa, joissa harrastaa yli 8000 cheerleaderia. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumajärjestämisestä ja yleisestä cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Hämeentiellä.

Haemme nyt kokoaikaista tapahtumakoordinaattoria sijaisuuteen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 29.1.2018–31.10.2018.

Tapahtumakoordinaattorin tehtävänä on Suomen Cheerleadingliiton kilpailutapahtumien kehittäminen, suunnitteleminen ja toteuttaminen. Tapahtumakoordinaattorin vastuulla on myös muiden liiton suurempien tapahtumien järjestäminen. Tapahtumakoordinaattorin alaisuudessa toimii vapaaehtoisista koostuva kilpailuvaliokunta.

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja vankka kokemus tapahtumien onnistuneesta järjestämisestä. Tapahtumatuotannon tai vastaava koulutus, Cheerleadingin lajituntemus sekä liikuntajärjestökentän tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut työtekijä, jolla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi tehtävä edellyttää vankkaa taloushallinnon osaamista. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, johtamistaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja nopeaan päätöksentekoon. Edellytämme työntekijältä valmiutta viikonlopputöihin ja matkustamiseen vähintään kotimaassa. Ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn energisessä työympäristössä hyvien työkavereiden kera, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden päästä järjestämään isoja urheilutapahtumia, jotka näkyvät ja kuuluvat positiivisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV maanantaihin 22.1.2018 mennessä sähköisesti osoitteeseen heidi.heiskanen@scl.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Cheerleadingliitto, Heidi Heiskanen, Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki.

Lisätietoja työstä antaa 16.-17.1.2018 klo 14-16 välillä toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen puhelimitse numerosta 045-2095499. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.