Uutiset > Yleinen > SCL Summer Camp ilmoittautuminen avattu!

SCL Summer Camp ilmoittautuminen avattu!

Aika: 23.-26.7.2018

Paikka: Suomen Urheiluopisto – Vierumäki

Hinta: 245 e

Tervetuloa mukaan Suomen Cheerleadingliiton suositulle kesäleirille!

Leirille voivat osallistua kaikki yli 7-vuotiaat kaiken tasoiset urheilijat ja harrastajat! Leirin hinta sisältää opiston täysihoidon, leiripaidan, laadukkaan leirivalmennuksen ja monipuolisen leiriohjelman!

Leirin lajiharjoituksissa harjoitellaan kaikkia cheerleadingin osa-alueita: tanssia, akrobatiaa, stuntteja, hyppyjä, huutoja ja pyramideja. Vapaa-aikana uidaan, leikitään, tutustutaan muihin leiriläisiin ja nautitaan Vierumäen hyvästä ruoasta. Ohjelmassa on lajiharjoitusten lisäksi erilaisia workshoppeja, amazing race ja leiridisco!

Tänä vuonna leirillä järjestetään ensimmäistä kertaa myös oma soveltava ryhmä erityislapsille ja -nuorille! Erityistukea tarvitsevan lapsen yksilölliset vaatimukset ja tuen tarve huomioidaan leirillä. Erityislapsi voi tarvittaessa osallistua leirille myös avustajan kanssa. Avustajan osallistuminen leirille on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan Suomen Cheerleadingliiton suositulle kesäleirille 18.6.2018 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittautuminen kesäleirille 2018