Uutiset > Yleinen > Kesäleirille etsitään valmentajia ja leiri-huoltajaa!

Kesäleirille etsitään valmentajia ja leiri-huoltajaa!

Suosittu kesäleiri järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 23.-26.7.2018. Seuravalmentajilla on nyt hieno mahdollisuus saada monipuolista valmennuskokemusta ja verkostoitua lajin muiden valmentajien kanssa ympäri Suomen!

Suomen Cheerleadingliitto palkkaa kesäleirille 10-12 valmentajaa, joiden tehtävänä on huolehtia leirillä valmennuksen lisäksi mm. iltaohjelmien ja leikkien suunnittelusta. Leiri kasvattaa vuosittain suosiotaan ja tänäkin vuonna leirille odotetaan yli 120 innokasta osallistujaa!

Tänä vuonna leirillä järjestetään myös oma soveltavaryhmä erityislapsille ja -nuorille. Erityislapsella tarkoitetaan lasta, jonka kasvun, kehityksen ja oppimisen edellytykset ovat heikentyneet vamman, sairauden tai toimintavajavuuden takia. Erityisryhmän valmentajilta vaaditaan kykyä ohjata ryhmää ottaen huomioon lasten yksilölliset vaatimukset ja tuen tarpeet. Ohjaajalta toivotaan aikaisempaa kokemusta erityislasten kanssa toimimisesta.

Tehtävään valituilta valmentajilta odotetaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä kokemusta erilaisten lasten kohtaamisesta.  Arvostamme erityisesti ensiapuosaamista, kouluttautuneisuutta Suomen Cheerleadingliiton koulutuksissa tai liikunta-alalla ja aiempaa työskentelyä Suomen Cheerleadingliiton leiri- ja Active Cheer-päivätoiminnassa. Pedagogiset opinnot tai pätevyys katsotaan eduksi. 

Huoltajan tehtäviin kuuluu ilta- ja yövalvonta, minien aamuherätykset, ensiaputilanteet sekä leiriläisten tukena oleminen esim. koti-ikävätilanteessa. Huoltaja osallistuu leirin tapahtumiin ja vastaa yleisestä leirin organisoinnista kesäleirivalmentajien kanssa.

Hae kesäleirivalmentajaksi 1.5.2018 mennessä:

https://my.surveypal.com/Valmentajahaku-Kesaleiri2018 

Hae kesäleirin huoltajaksi 1.5.2018 mennessä:

https://my.surveypal.com/Huoltajahaku-Kesaleiri2018