Uutiset > Yleinen > Suomalaisjunioreille MM-kilpailuista hopeaa sekä pronssia

Suomalaisjunioreille MM-kilpailuista hopeaa sekä pronssia

Cheerleadingin MM-kilpailut starttasivat keskiviikkona 25.04.2018 Yhdysvalloissa, Orlandossa.

Ensimmäisenä kilpailupäivänä kisamatolla nähtiin kolme upeaa suomalaisjoukkuetta sarjoista cheer tytöt, cheer sekajuniorit sekä tanssijuniorit.

Juniorit MM-kilpailuissa ovat cheerleadingissa verrattain uusi askel, sillä vasta viime vuonna kilpailtiin junioreiden maailmanmestaruuksista ensimmäistä kertaa.

Jr. All Girl Elite -sarjassa kilpaili Spirit Shakin’ Cheerleaders Blizzard antsaiten upeasti hopeaa.

”Tuntuu tosi hyvältä. Oli tosi kova taso täällä. Suoritus oli meidän paras mitä ollaan nyt tehty”, iloitsee Ella Merelä, joka on yksi hopeajoukkueen kolmesta kapteenista.

Suomen juniorityttöjen joukkue

Junioreiden sekajoukkueista Suomea oli edustamassa Funky Team Blackbackz, joka saavutti pronssia sarjassa Jr. Coed Elite.

Suomen juniorisekajoukkue

Tanssijuniorisarjassa Suomea edustamassa oli Helsinki Athletics Cheerleadersin joukkue Emotion ( Jr. Team Freestyle Pom). Emotion sijoittui kovatasoisessa sarjassa kahdeksanneksi.