Uutiset > Yleinen > Lippu.fi ja Suomen Cheerleadingliitto jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

Lippu.fi ja Suomen Cheerleadingliitto jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

Suomen Cheerleadingliitto (SCL) on tehnyt jatkosopimuksen yhteistyöstä Lippu.fin kanssa.”Tällaisen maailmanluokan toimijan kanssa on hienoa tehdä yhteistyötä, ja haluammekin onnitella heitä cheerleadingin MM-kullan voitosta. Upeaa työtä Suomelta! Erityisen hienoa yhteistyössämme on ollut lajin positiivinen urheiluhenki, jossa Lippu.fin ja SCL:n arvot todella kohtaavat”, Lippu.fin Ari Palhamo iloitsee.

”Lippu.fi on ollut kehittyvä ja joustava yhteistyökumppani tapahtumiemme lipunmyynnissä. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä palvelun laatuun, sekä lipunmyyntiin liittyvään raportointiin. Lippu.fillä on huomattavat markkinointiverkostot, jotka ovat mukavasti tuoneet esiin cheerleadingtapahtumia muille kohderyhmille, lajin omien sidosryhmien lisäksi.” Heiskanen toteaa tyytyväisenä.

Kevään kilpailukausi on saatu onnellisesti päätökseen. Liiton järjestämiin kevään kilpailuihin osallistui ennätysmäärä lapsia, nuoria ja aikuisia lajin harrastajia. Kilpailukausi jatkuu liittojohtoisten kilpailuiden osalta marraskuussa Vantaalla Super Cheer -kilpailun merkeissä. Vuoden kruunaa joulukuussa Helsingissä järjestettävät SM-kilpailut. Lipunmyyntitapahtumiin aukeaa Lippu.fin myyntikanavissa noin kuukautta ennen kilpailutapahtumaa.