Uutiset > Yleinen > Active Cheer STAGE lauantaina 23.11.2019 Töölön Kisahallissa

Active Cheer STAGE lauantaina 23.11.2019 Töölön Kisahallissa

Töölön Kisahallissa järjestetään ensimmäistä kertaa harrastecheerleadingin Active Cheer STAGE-näytöstapahtuma 23.11. lauantaina.

Active Cheer STAGE on kaiken ikäisille cheerleadingin harrasteurheilijoille suunnattu näytöstapahtuma, jossa stagella pääsevät loistamaan joukkueet ja ryhmät, jotka eivät halua kilpailla.

Active Cheer STAGEssa ei aseteta joukkueita paremmuusjärjetykseen, vaan arvit antavat joukkueille palautteen onnistumisista.

Suomen Cheerleadingliiton kehittämä harrasteliikuntakonsepti Active Cheer on lisännyt suosiotaan seurojen toiminnassa valtakunnallisesti. Lauantaina Töölön Kisahallissa 15 joukkuetta seitsemästä eri seurasta esiintyy yleisölle ja palautepöydän takana esityksiä seuraaville arveille. Active Cheer STAGEssa ei kilpailla sijoituksista, vaan jokainen joukkue saa palautteen Active Cheer STAGE-arvostelukaavakkeen muodossa, jossa korostetaan perusmotorisia taitoja, esiintymisen iloa, onnistumista sekä koreografian puhtautta.

Näytöstapahtuman järjestäjänä toimii Golden Spirit ry yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton kanssa. Osallistuvia seuroja ovat Golden Eagles Cheerleading Kotkasta, Kurikan Ryhti Cheerleaders Kurikasta, Oriveden Tuisku Cheerleading Orivedeltä, Spirit Shakin’ Cheerleaders Tuusulasta, Golden Spirit Helsingistä, Funky Team Vantaa Vantaalta sekä Pyrintö Cheer Team Tampereelta.

Tapahtuman löydät myös Facebookista.

TAPAHTUMAPAIKKA

Töölön Kisahalli
Osoite: Paavo Nurmen kuja 1 C, 02500, Helsinki

LIPUT LIPPUAGENTISTA

alk. 7.00 € (sis. käsittelymaksun)

Mikä Active Cheer?

Active Cheer-harrasteliikunta mahdollistaa cheerleadingin harrastamisen kaikille taso- ja ikäryhmille ilman kilpailullisia tavoitteita. Ryhmissä harjoiteltavat liikunnalliset perustaidot antavat mahdollisuuden jatkossa kiinnostuksen mukaan siirtyä eteenpäin  toisiin harrasteryhmiin tai kilparyhmiin. Active Cheer-harrasteliikunta antaa myös hyvän pohjan moniin urheilulajeihin ja sopii näin tukilajiksi myös muiden lajien harrastajille.

Vuonna 2019 Suomen Cheerleadingliitto on kehittänyt Active Cheer STAGE-näytöstapahtumat, jotka ovat seurojen ja Suomen Cheerleadingliiton yhteistyössä järjestämiä tapahtumia. Tapahtuman tavoitteena on tuottaa liittojohtoista matalankynnyksen harrastepuolen toimintaa alueellisesti ja tuoda yhteen lajin harrastepuolen toimijat. STAGE-näytöstapahtumat ovat ikärajattomia, mikä mahdollistaa harrastejoukkueiden osallistumisen aina pienten lasten ryhmistä aikuisten harrasteryhmiin. Kilpailun sijasta liikunta tarjoaa nyt turvallisen ilmapiirin esiintymiseen ja uuden oppimiseen. STAGE-tapahtumassa halutaan tuoda selkeästi esiin Active Cheer -konsepti eli monipuolisen harrasteliikunnan ilo. Liikunnalliset perustaidot näkyvät Suomen Cheerleadingliiton tuottamassa valmiissa STAGE-koreografiassa, joka sisältää cheerleadingin lajitaitojen lisäksi myös monipuolisia perusmotorisia taitoja kuten tasapaino- ja liikkumistaitoja.