Uutiset > Yleinen > SCL hakee viestinnän harjoittelijaa

SCL hakee viestinnän harjoittelijaa

Etsimme joukkoomme Suomen Cheerleadingliittoon 

VIESTINNÄN HARJOITTELIJAA 

Viestinnän harjoittelijan työhön kuuluvat monipuoliset sekä ulkoisen että sisäisen viestinnän tehtävät. Olet sinut sosiaalisen median koukeroiden kanssa ja ymmärrät, miten some-kanavissa luodaan kohderyhmiin vaikuttavaa sisältöä. Tavoitteenamme on tarjota aidosti kiinnostavaa sisältöä strategisten tavoitteidemme mukaisesti eri kohderyhmissä. 

Teet tiivistä yhteistyötä järjestösihteerin kanssa ja muodostatte yhdessä tehokkaan, itseohjautuvan, innovatiivisen ja motivoituneen tiimin, joka toteuttaa Suomen Cheerleadingliiton sisäistä ja ulkoista viestintää liiton viestintästrategian mukaisesti. Lisäksi avustat eri toiminta-alueiden vastaavia sisäisen viestinnän toteuttamisessa ja pääset osallistumaan jäsenistölle suunnattujen viestintäkoulutusten suunnitteluun ja toteutukseen. 

Olet oma-aloitteinen, aktiivinen, innostava, aikaansaava ja nopea oppimaan. Suomen kielen taitosi on erinomaisella tasolla, englannin- ja ruotsinkielentaidoista on etua työtehtävissä. Olet jo edennyt viestinnän korkeakouluopinnoissasi loppusuoralle tai olet jo hankkinut kokemusta viestinnän tehtävistä. 

Voit olla etsimämme, jos 

  • olet haka sosiaalisen median käyttäjä ja digitaitosi ovat omaa luokkaansa 
  • ymmärrät eri kanavien vaikuttamisen mekanismit 
  • osaat käyttää sujuvasti erilaisia av-viestintään liittyviä työkaluja ja ohjelmistoja 
  • tartut toimeen rohkeasti ja haluat kehittyä kohti viestinnän ammattilaista 

Tarjoamme sinulle: 

  • näköalapaikan cheerleadingin järjestömaailmaan 
  • mielenkiintoisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä viestinnän ammattilaiseksi liikunta-alalla 
  • energisen, iloisen ja avoimen työyhteisön 
  • vauhdikkaan ja vaihtelevan työympäristön uusissa toimitiloissa 

Viestinnän harjoittelijan tehtävä on 3-6 kuukauden määräaikaisuus. Koeaika on puolet tehtävän kestosta.  Harjoitteluajan palkka on 1500 e/kk. 

Työpisteesi on Helsingin Pitäjänmäessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköisesti osoitteeseen emma.catani@scl.fi. Hakuaika päättyy tiistaina 10.12.19 ja haastattelut pidetään samalla viikolla. Tehtävä alkaa 7.1.2020. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. 

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa järjestösihteeri Emma Catani, emma.catani@scl.fi tai puh. 050 3766225.